אומנות המעדנייה – העונה החמה

דליקטסן עם אסטלה

בית הספר 'אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה'

שמחים לשדרג לכם את חווית הטעם והבריאות במזווה הביתי ולהזמין אתכם להשתלמות דליקטסן עם אסטלה .

בואו ללמוד , להכיר , להתנסות ולהעשיר את מגוון החומרים והטכניקות לשימור וליצירת המעדנייה האישית לפי העדפות הטעם והבריאות שלכם .

ההשתלמות מועברת על ידי אסטלה שתלמד איך משמרים עם חומרים טבעיים.

בסוף תיקחו עמכם למזווה האישי כתריסר צנצנות עם טעמים הכי משובחים שיש .

נכין גם מלוח וגם מתוק על בסיס חומרי גלם איכותיים ועונתיים 

תאריכים : 28+29/06

שעות : 09:00-16:00

עלות : 1900 ש"ח

10% הנחה לבוגר אסטלה

20% הנחה לאסיסטנטים

להרשמה צרו איתנו קשר בטלפון 03-5414782. or@estella.co.il

מהרו להירשם מקומות מוגבלים ! 

מחירים

1900ש"ח

10% הנחה לבוגרי אסטלה
20% הנחה לאסיסטנטים

תאריכים:

28-29.6.22

המחיר כולל ג‘קט קונדיטורים, חומרים ומתכונים.

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה, "אסטלה" הוא הטוב ביותר.  כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה". בקורס קונדיטוריה.  מיקי שמו.

בית ספר לקונדיטוריה טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את קורסי הקונדיטוריה הטובים והמתקדמים ביותר בישראל. שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
אורן בקר.

"מעולם לא נתקלתי בבית ספר לקונדיטוריה עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית מרשימים ביותר! אם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"  Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"
גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים. פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה,
מגזין פורבס 2016

דילוג לתוכן