השתלמויות מקצועיות 

ההשתלמות תועבר ע"י השף קונדיטורית מיכל מילרד

ההשתלמות מיועדת: למלונאים, מסעדנים וקונדיטורים המעוניינים להתמקצע בקינוחים ובמנות אחרונות.

קינוחים – מנות אחרונות – פרווה
השתלמות מעשית  13/09/16 ׁׁ

ההשתלמות תתמקד בטכניקות וחומרי גלם פרווה.
שימוש נכון בתחליפי חלב, שימוש במכשור מתקדם:
פאקוג'ט, טרמומיקס, סיפונים ועוד…
צלחות מודרני.

13/09/16 – ההרשמה הסתיימה – בקרוב יעודכנו תאריכים נוספים.
ערב: 17:00 עד 22:00
עד 12 משתתפים


קינוחים- מנות אחרונות – חלבי
השתלמות מעשית 19/09/16
השתלמות מעשית 20/09/16

השתלמות קינוחים מעשית הכוללת שימוש בטכניקות מתקדמות, עבודה עם פאקוג'ט, טרמומיקס וסיפונים.
צלחות מודרני, שילוב טעמים אקזוטיים כמו גלידות לואיזה, סורבה משמש וגזר ועוד…

19/09/16 – ההרשמה הסתיימה – בקרוב יעודכנו תאריכים נוספים.
ערב: 17:00 עד 22:00
עד 12 משתתפים.

20/09/16 – ההרשמה בעיצומה – מקומות אחרונים
ערב: 17:00 עד 22:00
עד 12 משתתפים.


עלויות:

  • לתלמידי בית הספר ובוגרים: 400 ש"ח
  • לאורחים: 480 ש"ח

אסטלה - jérôme chaucesse 26

שף קונדיטורית – מיכל מילרד

בוגרת לימודי קונדיטוריה בבית הספר היוקרתי "אקול לנוטר" בפריז. שימשה כשף קונדיטורית במסעדת מסה, כשף קונדיטורית במלון הרודס תל אביב וכשף קונדיטורית במלון ממילא ירושלים. משמשת כיועצת קולינרית וכאחראית על בניית תפריט הקינוחים במסעדות יוקרה רבות בארץ. כיום מיכל משמשת כחלק מסגל מרצי בית הספר.

להרשמה וקבלת פרטים נוספים צרו איתנו קשר בטלפון: 03-5329381
או דרך הטופס הבא:

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה,
אבל "אסטלה" הוא הטוב ביותר. כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל לקונדיטוריות שלי הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה"

מיקי שמו.

בית ספר טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את הקורסים הטובים והמתקדמים ביותר בישראל.

שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

אורן בקר.
"לימדתי בהרבה בתי ספר בעולם ומעולם לא נתקלתי בבית ספר עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבבתי הספר בצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית של המורים הם לא פחות ממרשימים! אין לי ספק שאם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"

Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"

גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים.

פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה, מגזין פורבס 2016

דילוג לתוכן