השתלמויות מקצועיות
ההשתלמות תועבר ע"י השף קונדיטורית מיכל מילרד
ההשתלמות מיועדת: למלונאים, מסעדנים וקונדיטורים המעוניינים להתמקצע בקינוחים ובמנות אחרונות.
קינוחים – מנות אחרונות – פרווה
השתלמות מעשית 13/09/16 ׁׁ
ההשתלמות תתמקד בטכניקות וחומרי גלם פרווה.
שימוש נכון בתחליפי חלב, שימוש במכשור מתקדם:
פאקוג'ט, טרמומיקס, סיפונים ועוד…
צלחות מודרני.
13/09/16 – ההרשמה הסתיימה – בקרוב יעודכנו תאריכים נוספים.
ערב: 17:00 עד 22:00
עד 12 משתתפים
קינוחים- מנות אחרונות – חלבי
השתלמות מעשית 19/09/16
השתלמות מעשית 20/09/16
השתלמות קינוחים מעשית הכוללת שימוש בטכניקות מתקדמות, עבודה עם פאקוג'ט, טרמומיקס וסיפונים.
צלחות מודרני, שילוב טעמים אקזוטיים כמו גלידות לואיזה, סורבה משמש וגזר ועוד…
19/09/16 – ההרשמה הסתיימה – בקרוב יעודכנו תאריכים נוספים.
ערב: 17:00 עד 22:00
עד 12 משתתפים.
20/09/16 – ההרשמה בעיצומה – מקומות אחרונים
ערב: 17:00 עד 22:00
עד 12 משתתפים.
עלויות:
- לתלמידי בית הספר ובוגרים: 400 ש"ח
- לאורחים: 480 ש"ח
שף קונדיטורית – מיכל מילרד
בוגרת לימודי קונדיטוריה בבית הספר היוקרתי "אקול לנוטר" בפריז. שימשה כשף קונדיטורית במסעדת מסה, כשף קונדיטורית במלון הרודס תל אביב וכשף קונדיטורית במלון ממילא ירושלים. משמשת כיועצת קולינרית וכאחראית על בניית תפריט הקינוחים במסעדות יוקרה רבות בארץ. כיום מיכל משמשת כחלק מסגל מרצי בית הספר.
להרשמה וקבלת פרטים נוספים צרו איתנו קשר בטלפון: 03-5329381
או דרך הטופס הבא: