כיתת אומן Guillaume Mabilleau

השתלמות מקצועית – בהנחיית המאסטר גיום מביו

בית הספר ’אסטלה – כיתת אומן לקונדיטוריה‘
גאה לארח את Guillaume Mabilleau ,

MOF מוערך המגיע היישר מאזור בורדו שבצרפת .

ההשתלמות בת שלושה ימים ( חצאי יום )

בכיתות אומן יודגמו מספר מוצרי דגל , פרזנטאציה סופית וטעימות .

תאריך ההשתלמות:

24-26/03/20

בוקר 09:00-13:00

ערב 15:00-19:00

עלות: 2990 ₪
10% הנחה לבוגרי אסטלה
20% הנחה לאסיסטנטים

המחיר כולל ג‘קט קונדיטורים, חומרים ומתכונים.

להרשמה צרו איתנו קשר בטלפון 03-5414782. or@estella.co.il

או דרך הטופס המופיע מטה:

השתלמות – גיום מביו 

מחירים
לאורח: 2990 ₪
10% הנחה לבוגרי אסטלה
20% הנחה לאסיסטנטים

המחיר כולל ג‘קט קונדיטורים, חומרים ומתכונים.

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה, "אסטלה" הוא הטוב ביותר.  כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה". בקורס קונדיטוריה.  מיקי שמו.

בית ספר לקונדיטוריה טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את קורסי הקונדיטוריה הטובים והמתקדמים ביותר בישראל. שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
אורן בקר.

"מעולם לא נתקלתי בבית ספר לקונדיטוריה עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית מרשימים ביותר! אם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"  Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"
גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים. פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה,
מגזין פורבס 2016

דילוג לתוכן