כיתת אומן Guillaume Mabilleau

השתלמות מקצועית – בהנחיית המאסטר גיום מביו

בית הספר ’אסטלה – כיתת אומן לקונדיטוריה‘
גאה לארח את Guillaume Mabilleau ,

MOF מוערך המגיע היישר מאזור בורדו שבצרפת .

ההשתלמות בת שלושה ימים ( חצאי יום )

בכיתות אומן יודגמו מספר מוצרי דגל , פרזנטאציה סופית וטעימות .

תאריך ההשתלמות:

24-26/03/20

בוקר 09:00-13:00

ערב 15:00-19:00

עלות: 2990 ₪
10% הנחה לבוגרי אסטלה
20% הנחה לאסיסטנטים

המחיר כולל ג‘קט קונדיטורים, חומרים ומתכונים.

להרשמה צרו איתנו קשר בטלפון 03-5414782. or@estella.co.il

או דרך הטופס המופיע מטה:

השתלמות – גיום מביו 

מחירים
לאורח: 2990 ₪
10% הנחה לבוגרי אסטלה
20% הנחה לאסיסטנטים

המחיר כולל ג‘קט קונדיטורים, חומרים ומתכונים.

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה,
אבל "אסטלה" הוא הטוב ביותר. כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל לקונדיטוריות שלי הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה"

מיקי שמו.

בית ספר טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את הקורסים הטובים והמתקדמים ביותר בישראל.

שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

אורן בקר.
"לימדתי בהרבה בתי ספר בעולם ומעולם לא נתקלתי בבית ספר עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבבתי הספר בצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית של המורים הם לא פחות ממרשימים! אין לי ספק שאם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"

Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"

גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים.

פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה, מגזין פורבס 2016

דילוג לתוכן