מאפי בוקר 

השתלמות מקצועית – בהנחיית גולי פנחסוב

בית הספר ’אסטלה – כיתת אומן לקונדיטוריה‘
גאה לארח את גולי פנחסוב , אלוף ישראל באפיית שמרים

להשתלמות מעשית ומקיפה במאפי בוקר

נרחיב בנושא שמרים כרורכים ונלמד טכניקות עבודה המתאימות לייצור בכמויות גדולות וקטנות .

נתנסה בשימוש בחמאה יבשה ובקמחים ייעודיים .

נכין מעל ל – 30 סוגי מאפים ברמות מורכבות גבוהה מסוגים שונים של בצקים.

תאריך ההשתלמות:

10+11/11

ערב 17:00-22:00

עלות: 1300₪
10% הנחה לבוגרי אסטלה
20% הנחה לאסיסטנטים

המחיר כולל ג‘קט קונדיטורים, חומרים ומתכונים.

להרשמה צרו איתנו קשר בטלפון 03-5414782. or@estella.co.il

או דרך הטופס המופיע מטה:

השתלמות – מאפי בוקר  

השתלמות בקונדטוריה עילית

מחירים
לאורח: 1300 ₪
10% הנחה לבוגרי אסטלה
20% הנחה לאסיסטנטים

המחיר כולל ג‘קט קונדיטורים, חומרים ומתכונים.

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה, "אסטלה" הוא הטוב ביותר.  כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה". בקורס קונדיטוריה.  מיקי שמו.

בית ספר לקונדיטוריה טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את קורסי הקונדיטוריה הטובים והמתקדמים ביותר בישראל. שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
אורן בקר.

"מעולם לא נתקלתי בבית ספר לקונדיטוריה עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית מרשימים ביותר! אם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"  Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"
גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים. פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה,
מגזין פורבס 2016

דילוג לתוכן