מאפי ראווה

השתלמות מקצועית – בהנחיית – johan martin

ג'ואן מרטין נוחת לכיתת אומן באסטלה 

שמחים להכריז על אורח חשוב – ג'ואן מרטין , שף קונדיטור מהמוערכים ביותר בעולם כיום ,

המאסטר המיוחד מגיע אלינו לכיתת אומן עם ליין של מאפיים מורכבים שבהחלט עונים להגדרות חדשנות , יופי וסטייל ! 

מרטין , הכוכב הבולט ביותר בדור החדש של הקונדיטוריה הצרפתית , ילמד מאפי ראווה מתקדמים בכיתת אומן מהמרתקות והמקצועיות ביותר שהיו בארץ .

כיתת האומן תתקיים בהדגמה

בתאריכים : 20-22/06/22 ימים ב'-ד'

ההשתלמות סגורה לרישום – לכניסה לרשימת המתנה יש ליצור קשר עם יועצי הלימודים 

שעות: בוקר 09:00-13:00  צהריים  14:00-18:00

מחיר : 3000 ש"ח בהרשמה מוקדמת

3500 ש"ח בהרשמה החל ממאי

10% הנחה לבוגר אסטלה

20% הנחה לאסיסטנטים

להרשמה צרו איתנו קשר בטלפון 03-5414782. or@estella.co.il

מהרו להירשם מקומות מוגבלים ! 

מחירים
3000 ש"ח בהרשמה מוקדמת

3500 ש"ח בהרשמה החל ממאי

10% הנחה לבוגרי אסטלה
20% הנחה לאסיסטנטים

תאריכים:

20-22.6.22

ההשתלמות סגורה לרישום – לכניסה לרשימת המתנה יש ליצור קשר עם יועצי הלימודים 

המחיר כולל ג‘קט קונדיטורים, חומרים ומתכונים.

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה, "אסטלה" הוא הטוב ביותר.  כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה". בקורס קונדיטוריה.  מיקי שמו.

בית ספר לקונדיטוריה טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את קורסי הקונדיטוריה הטובים והמתקדמים ביותר בישראל. שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
אורן בקר.

"מעולם לא נתקלתי בבית ספר לקונדיטוריה עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית מרשימים ביותר! אם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"  Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"
גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים. פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה,
מגזין פורבס 2016

דילוג לתוכן