אומנות המעדנייה – דליקטסן

השתלמות מקצועית – בהנחיית אסטלה

בית הספר ’אסטלה – כיתת אומן לקונדיטוריה‘
שמחים לשדרג לכם את חווית הטעם והבריאות

במזווה הביתי ולהזמין אתכם להשתלמות עם אסטלה

בואו להכיר , להתנסות ולהעשיר את מגוון החומרים והטכניקות לשימור וליצירת

המעדנייה האישית לפי העדפות הטעם והבריאות שלכם .

ההשתלמות מועברת ע"י אסטלה, שתלמד איך משמרים עם חומרים טבעיים .

בסוף היום תיקחו עימכם למזווה האישי כתריסר צנצנות עם הטעמים הכי משוחבים,

שמתאימים לעונה החמה . נכין גם מלוח וגם מתוק, מירקות ,פירות  ודגים.

כל המעדנים התוספות והרטבים מוכנים לאכילה על בסיס חומרים גלם

איכותיים ועונתיים.

ההשתלמות תתמקד בלימוד הכנת המיטב מהעונה כגון :

ירקות מוחמצים / לדרים שונים / דגים בתחמיץ / כבישה/ קפונטה/

ריבות פרי העונה / מעדן חזרת/ פובידל שזיפים/ רליש לימונים

ההשתלמות מעשית ואינה דורשת ידע מוקדם

תאריך : 21+22/07/21 ימים ד'+ה'

שעות : 08:30-16:00

עלות : 1750 ש"ח

10% הנחה לבוגר אסטלה

20% הנחה לאסיסטנטים

להרשמה צרו איתנו קשר בטלפון 03-5414782. or@estella.co.il

או דרך הטופס המופיע מטה:

מחירים
לאורח: 1750₪
10% הנחה לבוגרי אסטלה
20% הנחה לאסיסטנטים

תאריכים:

21+22/07/21

המחיר כולל ג‘קט קונדיטורים, חומרים ומתכונים.

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה, "אסטלה" הוא הטוב ביותר.  כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה". בקורס קונדיטוריה.  מיקי שמו.

בית ספר לקונדיטוריה טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את קורסי הקונדיטוריה הטובים והמתקדמים ביותר בישראל. שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
אורן בקר.

"מעולם לא נתקלתי בבית ספר לקונדיטוריה עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית מרשימים ביותר! אם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"  Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"
גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים. פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה,
מגזין פורבס 2016

דילוג לתוכן