השתלמות מעשית בקונדיטוריה טבעונית 

אסטלה מארחת את דניאל לאור SWEET PETITE

24-25/10/2018

בית הספר ’אסטלה – כיתת אומן לקונדיטוריה‘
גאה לארח את דניאל לאור
להשתלמות מעשית בקונדיטוריה טבעונית.

בואו להכיר, להתנסות ולהעשיר את מגוון החומרים, הטכניקות והתחליפים בצד הטבעוני של הקונדיטוריה.
דניאל לאור היא קונדיטורית והבעלים של הקונדיטוריה הטבעונית SWEET PETITE

ההשתלמות תתמקד בלימוד הכנת המוצרים הבאים:
קינוחי כוסות | טארטים | עוגות בחושות | מרנג | עוגות מוס | עוגיות

מתי? 24-25/10/2018  – במשך יומיים בין השעות 17:00-22:00
כמה עולה? 1,300 ₪ כולל כל התוצרים, ג‘קט קונדיטורים, חומרים ומתכונים.

הנחות מיוחדות 10% לבוגרי ותלמידי "אסטלה" 20% לאסיסטנטים באסטלה

להרשמה
התקשרו אלינו בכל שאלה ובקשה: 03-5329381
כתובתנו: הכישור 4, תל אביב.

או דרך הטופס המופיע מטה:

השתלמות מקצועית בהנחיית דניאל לאור

השתלמות קונדטוריה טבעונית

מחירים
לאורח: 1300 ₪
לבוגרי בית הספר:  10% הנחה
לאסיסטנטים באסטלה: 20% הנחה

המחירים כוללים את כל התוצרים שתיקחו עמכם, ג‘קט קונדיטורים, חומרים ומתכונים.

מתי
24-25.10.2018 – יומיים שלמים  מ 17:00-22:00

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה, "אסטלה" הוא הטוב ביותר.  כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה". בקורס קונדיטוריה.  מיקי שמו.

בית ספר לקונדיטוריה טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את קורסי הקונדיטוריה הטובים והמתקדמים ביותר בישראל. שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
אורן בקר.

"מעולם לא נתקלתי בבית ספר לקונדיטוריה עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית מרשימים ביותר! אם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"  Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"
גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים. פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה,
מגזין פורבס 2016

דילוג לתוכן