השתלמות ללא גלוטן

בית הספר ’אסטלה – כיתת אומן לקונדיטוריה‘
גאה לארח שוב את יפעת גרונוביץ – להשתלמות מעשית ייחודית של אפייה ללא גלוטן

5+12/9/19 סגור לרישום

31/10+7/11 פתוח לרישום

בואו לגלות את סודות האפייה ללא גלוטן – מבצקים פריכים ועד לחם כפרי

ההשתלמות תתמקד בלימוד הכנת המוצרים הבאים:

בצקים פריכים| עוגיות שונות | פיתות| פיצות | עוגות בחושות| בראוניז | לחם כפרי | באגטים

לימוד מעשי (ידע מוקדם אינו נדרש), ההשתלמות תתקיים בתאריך 31/10+7/11 בין השעות 17:00-22:00

עלות: 1300 ש"ח  לאורח
10% הנחה לבוגרי אסטלה

20% הנחה לאסיסטנטים

להרשמה צרו איתנו קשר בטלפון 03-5329381
או דרך הטופס המופיע מטה:

מחירים
לאורח: 1300₪
10 אחוז הנחה לבוגרי אסטלה

20 אחוז הנחה לאסיסטנטים

מתי
31/10+7/11 שעות 17:00-22:00

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה,
אבל "אסטלה" הוא הטוב ביותר. כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל לקונדיטוריות שלי הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה"

מיקי שמו.

בית ספר טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את הקורסים הטובים והמתקדמים ביותר בישראל.

שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

אורן בקר.
"לימדתי בהרבה בתי ספר בעולם ומעולם לא נתקלתי בבית ספר עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבבתי הספר בצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית של המורים הם לא פחות ממרשימים! אין לי ספק שאם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"

Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"

גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים.

פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה, מגזין פורבס 2016

דילוג לתוכן