השתלמות מאפי בוקר

בית הספר ’אסטלה – כיתת אומן לקונדיטוריה‘
גאה לארח שוב את גולי פנחסוב – להשתלמות מעשית ייחודית של מאפי בוקר

11+12/02 סגור לרישום

29+30/03 מקומות בודדים

בית הספר אסטלה – כיתת אומן לקונדטוריה

גאה לאחר את גולי פנחסוב אלוף ישראל לשנים 2015+2016 באפיית שמרים

להשתלמות מעשית ומקיפה במאפי בוקר .

נרחיב בנושא בצקי שמרים , כרוכים נתנסה בשימוש בחמאה יבשה ובקמחיים ייעודיים, ובהתאמת מתכונים לחומרי גלם מקומיים 

לימוד מעשי (ידע מוקדם אינו נדרש), ההשתלמות תתקיים בתאריך 11/02+12/02בין השעות 17:00-22:00

עלות: 1300 ש"ח  לאורח
10% הנחה לבוגרי אסטלה

20% הנחה לאסיסטנטים

להרשמה צרו איתנו קשר בטלפון 03-5329381
או דרך הטופס המופיע מטה:

מחירים
לאורח: 1300₪
10 אחוז הנחה לבוגרי אסטלה

20 אחוז הנחה לאסיסטנטים

מתי

11+12/02 סגור לרישום

29+30/03 מקומות בודדים

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה, "אסטלה" הוא הטוב ביותר.  כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה". בקורס קונדיטוריה.  מיקי שמו.

בית ספר לקונדיטוריה טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את קורסי הקונדיטוריה הטובים והמתקדמים ביותר בישראל. שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
אורן בקר.

"מעולם לא נתקלתי בבית ספר לקונדיטוריה עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית מרשימים ביותר! אם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"  Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"
גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים. פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה,
מגזין פורבס 2016

דילוג לתוכן