בית הספר ’אסטלה – כיתת אומן לקונדיטוריה‘
גאה לארח שוב את גולי פנחסוב   – להשתלמות מעשית ייחודית של בצקים

מאפי בוקר מתקדמים – הזדמנות פז לפגוש במאפים של בוקר שמגעים לרמת אמנות מתקדמת .

אם אתם רוצים לדעת איך להכין את הדור הבא של המאפים ולקלוע בדיוק למראה , למרקם ולטעם – זה המקום .

בתפריט תלמדו להכין :

נרחיב בנושא בצקי שמרים כרוכים, נלמד טכניקות עבודה המתאימות לייצור בכמויות גדולות וקטנות

נתנסה בשימוש בחמאה יבשה ובקמחים ייעודים

נבצע התאמת מתכונים לחומרי גלם מקומיים , נכין מעל 30 סוגי מאפיים מהצד המתוק ומהצד המלוח

מועדים : 27+28/06/22

עלות: 1800 ש"ח לאורח עבור כל השתלמות ( הנחות לפי מדיניות בית הספר לבוגרים ואסיסטנטים) 

להרשמה צרו איתנו קשר בטלפון 03-5329381
או במייל or@estella.co.il

מחירים:

מאפי בוקר 1800 ש"ח להשתלמות

10 אחוז הנחה לבוגרי אסטלה

20 אחוז הנחה לאסיסטנטים

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה, "אסטלה" הוא הטוב ביותר.  כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה". בקורס קונדיטוריה.  מיקי שמו.

בית ספר לקונדיטוריה טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את קורסי הקונדיטוריה הטובים והמתקדמים ביותר בישראל. שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
אורן בקר.

"מעולם לא נתקלתי בבית ספר לקונדיטוריה עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית מרשימים ביותר! אם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"  Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"
גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים. פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה,
מגזין פורבס 2016

דילוג לתוכן