השתלמות מקצועית – גלידות וקינוחים קפואים
השתלמות מקצועית בהנחיית MOF Emmanuel Ryon ואסטלה בלפר
גלידות וקינוחים קפואים
21-23/11/2016
שף עמנואל ריון – מאסטר עולמי בשוקולד, זוכה בתחום הגלידות ואלוף העולם במאפים לשנת 1999, הגשים בשנה שעברה חלום נוסף ופתח חנות יוקרתית בפאריז אשר מוקדשת כולה לגלידות. בנובמבר הקרוב מגיע ריון לאסטלה ואתם מוזמנים ללמוד מהמאסטר כל מה שצריך לדעת על גלידות וקינוחים קפואים!
עלות ההשתלמות 2500 ש"ח
לסטודנטים ובוגרים תינתן הנחה.
MOF Emmanuel Ryon
מגיע לישראל