השתלמות מקצועית – גלידות וקינוחים קפואים 

השתלמות מקצועית בהנחיית MOF Emmanuel Ryon ואסטלה בלפר 

גלידות וקינוחים קפואים
21-23/11/2016

שף עמנואל ריון – מאסטר עולמי בשוקולד, זוכה בתחום הגלידות ואלוף העולם במאפים לשנת 1999, הגשים בשנה שעברה חלום נוסף ופתח חנות יוקרתית בפאריז אשר מוקדשת כולה לגלידות. בנובמבר הקרוב מגיע ריון לאסטלה ואתם מוזמנים ללמוד מהמאסטר כל מה שצריך לדעת על גלידות וקינוחים קפואים!

עלות ההשתלמות 2500 ש"ח
לסטודנטים ובוגרים תינתן הנחה.

MOF Emmanuel Ryon
מגיע לישראל

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה, "אסטלה" הוא הטוב ביותר.  כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה". בקורס קונדיטוריה.  מיקי שמו.

בית ספר לקונדיטוריה טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את קורסי הקונדיטוריה הטובים והמתקדמים ביותר בישראל. שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
אורן בקר.

"מעולם לא נתקלתי בבית ספר לקונדיטוריה עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית מרשימים ביותר! אם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"  Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"
גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים. פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה,
מגזין פורבס 2016

דילוג לתוכן