קונדטוריה טבעונית

השתלמות מעשית בהנחיית דניאל לאור מ SWEET PETITE

7+8/7 סגור לרישום
4+6/8 סגור לרישום 
8+9/9 ערב – סגור לרישום
11+12/9 בוקר – פתוח לרישום
27+28/10 ערב – פתוח לרישום

בית הספר אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה גאה לארח את דניאל לאור – קונדיטורית ובעלים של הקונדטוריה הטבעונית המובילה בארץ SWEET PETITE

השתלמות תתמקד בלימודי הכנת המוצרים הבאים :
קינוחי כוסות / טארטים / עוגות בחושות / מרנג / עוגות מוס / עוגיות ועוד

השתלמות  מיועדת להעניק כלים מעשיים להכנת קינוחים טבעוניים בבית ובעסק .

נשמח לראותכם בבית ספרנו.

ידע מוקדם – לא נדרש

סוג ההשתלמות – מעשית

מחיר – 1,300 ₪ ליומיים כולל מע"מ

לו"ז –

7+8/7 סגור לרישום
4+6/8 סגור לרישום 
8+9/9 ערב – סגור לרישום
11+12/9 בוקר – פתוח לרישום
27+28/10 ערב פתוח לרישום 

שעות

ערב  : 17:00-22:00

בוקר : 10:00-15:00


לרישום ניתן לפנות לאור
טל: 03-5329381
or@estella.co.il

קונדטוריה טבעונית

פרטים
סוג ההשתלמות – מעשית
ידע מוקדם – לא נדרש

מחיר
1,300 ₪ לאורח
1170 ₪ לבוגרי אסטלה
1040 ₪ לאסיסטנטים

מתי
ההשתלמות תערך במשך יומיים

7+8/7 סגור לרישום
4+6/8 סגור לרישום 
8+9/9 ערב – סגור לרישום
11+12/9 בוקר – פתוח לרישום
27+28/10 ערב – פתוח לרישום

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה,
אבל "אסטלה" הוא הטוב ביותר. כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל לקונדיטוריות שלי הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה"

מיקי שמו.

בית ספר טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את הקורסים הטובים והמתקדמים ביותר בישראל.

שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

אורן בקר.
"לימדתי בהרבה בתי ספר בעולם ומעולם לא נתקלתי בבית ספר עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבבתי הספר בצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית של המורים הם לא פחות ממרשימים! אין לי ספק שאם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"

Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"

גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים.

פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה, מגזין פורבס 2016

דילוג לתוכן