מנות | אחרונות | מסעדות
שף קונדיטורית אנה שפירו באסטלה – ההרשמה נפתחה!

השתלמות מקצועית במנות אחרונות – בהנחיית אנה שפירו 27/2/2017

בעקבות הצלחת ההשתלמות שהעבירה אנה לאסיסטנטים בביה"ס וכחלק משיתוף הפעולה ההדוק של בית הספר עם עולם המסעדנות,

אנו גאים לארח שוב את שף קונדיטורית אנה שפירו ממסעדת "טאיזו" להשתלמות מעשית אקסקלוסיבית ל-12 משתתפים בלבד.

בין הקינוחים שיודגמו בהשתלמות:

» סנדוויץ' שוקולד רוזמרין ודבש, גלידת חלב שרוף
» ברולה יוגורט, סורבה תות
» טארט פסיפלורה בבצק שחור, ג'לי חלווה, טקסטורות של שומשום

ההשתלמות מעשית ומיועדת לאנשים עם רקע מקצועי

יום שני ה-27/2 בשעות 17:00-22:00
מספר המקומות מוגבל – עד 12 משתתפים.
הקדימו להירשם >> 03-5329381

מחירים:
500 ש"ח – בהרשמה המוקדמת
450 ש"ח – לבוגרי אסטלה
400 ש"ח – לאסיסטנטים

אנה שפירו – מסעדת "טאיזו"

להרשמה וקבלת פרטים נוספים צרו איתנו קשר בטלפון: 03-5329381
או השאירו את פרטיכם בתיבה הבאה: 

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה, "אסטלה" הוא הטוב ביותר.  כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה". בקורס קונדיטוריה.  מיקי שמו.

בית ספר לקונדיטוריה טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את קורסי הקונדיטוריה הטובים והמתקדמים ביותר בישראל. שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
אורן בקר.

"מעולם לא נתקלתי בבית ספר לקונדיטוריה עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית מרשימים ביותר! אם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"  Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"
גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים. פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה,
מגזין פורבס 2016

דילוג לתוכן