קורס קונדיטוריה רב תחומי
510 שעות אקדמיות
קורס הקונדיטוריה הרב תחומי של אסטלה הוא קורס הקונדיטוריה המקצועי והמוערך ביותר בישראל. הקורס מהווה סטנדרט של מקצועיות אליו שואפים להשתוות כל יתר קורסי הקונדיטוריה הנלמדים בבתי הספר הקולינריים בארץ, ורבים מקורסי הקונדיטוריה הנלמדים בבתי ספר יוקרתיים בעולם.
הקורס מועבר על-ידי מיטב המורים הקיימים כיום בתחום הקונדיטוריה. אסטלה כיתת אומן ללימודי קונדיטוריה היה תמיד הראשון לייבא מחו"ל חומרי גלם איכותיים וחדשנים ואת הציוד העדכני ביותר שיצא לשוק. אלה וגם אלה עומדים לרשות תלמידי הקורס, אשר זוכים ללמוד בעזרת החומרים והציוד הטובים והחדישים ביותר.
הלימודים בקורס שמים את הדגש על הבנה עמוקה של התלמיד את היסודות של מקצוע הקונדיטוריה. התלמידים לומדים להכיר לעומק את התכונות הייחודיות של כל אחד ואחד מחומרי הגלם. הם מבינים את ההשפעה שיש לחומר גלם מסוים על חומרי גלם אחרים, ואת הסיבה שבגללה מוסיפים מרכיב מסוים למתכון. התלמידים מבינים לעומק את המהות של הטכניקות והתהליכים בעולם הקונדיטוריה. רק לאחר שמפנימים את ההיגיון שעמוד בבסיס מקצוע הקונדיטוריה, רק אז ניתן לקחת את העקרונות והמתכונים שנלמדו צעד אחד קדימה. אז הקונדיטור בשל לפתח סגנון אישי בתחום הקונדיטוריה.
קורס קונדיטוריה של אסטלה הכשירו לאורך השנים ומכשירים כיום מאות קונדיטורים מצטיינים, אשר פיתחו לעצמם אמירה אישית בתחום הקונדיטוריה, תרמו לפיתוח התחום לכיוונים מרתקים ופשוט מובילים את ענף הקונדיטוריה בארץ ובעולם.
הקורס המוערך ותעודת הגמר היוקרתית המוענקת בסיומו, פותחים בפני בוגרי הקורס את הדלת לתפקידים משמעותיים ובכירים בקונדיטוריות המובילות, אפשרות לנהל את מחלקת הקונדיטוריה במסעדות היוקרה ובבתי המלון הגדולים, וכן אפשרות להצטרף לעשרות הרבות של בוגרי אסטלה אשר הקימו קונדיטוריות-יוקרה ופטיסרי איכותיים בארץ ובעולם.
סגל בית הספר מסייע לבוגרים למצוא עבודה בסיום הלימודים ולהשתלב בעולם הקונדיטוריה בתפקידים שהולמים את כישוריהם ואת הידע וההכשרה האיכותיים שהוענקו להם ב"אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה".
250 שעות סטאז' מתוך הקורס בקונדיטוריות ובמסעדות מובילות בארץ ( לא חובה )
קורס קונדיטוריה רב תחומי – כל המידע
למי מיועד הקורס: קורס מקצועי המיועד למי שמעוניין לרכוש הבנה עמוקה של טכניקות האפייה השונות ומיומנות טכנית גבוה ביותר בתחום הקונדיטוריה
הקורסים הקרובים:
קורסי בוקר :
20/12/20 יום א' – סגור לרישום!
05/01/21יום ג' – סגור לרישום!
20/01/21יום ד' – סגור לרישום!
01/02/21יום ב' – סגור לרישום!
02/03/21יום ג' – ההרשמה בעיצומה !
קורסי ערב:
29/12/20 ג' – סגור לרישום!
24/01/21 יום א' – סגור לרישום!
17/02/21 יום ד' – סגור לרישום!
23/02/21 יום ג' – מקום אחרון!
25/02/21 יום ה' – ההרשמה בעיצומה !
11/03/21 יום ה' – ההרשמה בעיצומה !
קורסי שישי:
25/12/20 ו' – סגור לרישום!
22/01/21 ו' – סגור לרישום!
19/02/21 ו' – סגור לרישום!
19/03/21 ו' – סגור לרישום!
23/04/21 ו' – מקום אחרון!
קורס של יום בשבוע. ניתן לבחור בין שני מסלולים אפשריים:
מסלול בוקר: מ- 8:30 עד 16:00
מסלול ערב: מ-17:00 עד 22:00
מסלול שישי בבוקר: מ- 8:00 עד 13:00
- לימוד בכיתות קטנות (8-12 תלמידים)
- 510 שעות אקדמיות
- 250 שעות סטאז' מתוך הקורס בקונדיטוריות ובמסעדות מובילות בארץ ( לא חובה )
- תעודת גמר יוקרתית של אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה
- עזרה במציאת עבודה
- ייעוץ עסקי בהקמת עסק עצמאי