להתמחות בבולונז’רי ברמה הגבוהה ביותר

להתמחות בבולונז’רי ברמה הגבוהה ביותר

מעוניינים לקבל פרטים נוספים ולהתארח לסיור באסטלה כיתת אומן?
השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישמחו לחזור אליכם עם כל מה שחשוב לדעת:

קורס אפיית לחמים

הלימודים בקורס הם בסטנדרט האירופאי הגבוה ביותר. קורס אופי הלחם של אסטלה נבחר על-ידי מגזין "על השולחן" לקורס המקצועי, המקיף והאיכותי ביותר בישראל.

 

התלמידים בקורס רוכשים ידע תיאורטי רחב ומיומנות טכנית גבוהה ביותר המאפשרים להם, לאחר פרקטיקה, להפוך לאופי לחם איכותיים, אשר עובדים ואף מנהלים מאפיות מובילות, פותחים מאפיות-איכות משלהם ומובילים את תחום אפיית הלחם בארץ ובעולם.

 

במהלך הקורס יוכנו הלחמים הבאים: לחמים על בסיס קמח סמולינה, בגט, ג'בטה, לחמי דורום עם מחמצת, לחמי שיפון עם מחמצת, לחמי שיפון 100%, שיפון רוסטיק, לחם רב דגנים, לחמים על בסיס קמח מלא, לחמים מתוקים, חלות, לחמניות, לחמי קסטן: שיפון ולבן, לחמים מיוחדים, בריוש, פנטונה pain de mie  ועוד…

 

קרא/י עוד

את הקורס מובילה שף קונדיטור רנית שחר

רנית שחר, מנהלת מגמת לחם בבי"ס אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה, אופה ומקימת מאפיית "לחם טוב" במושב רמות השבים. התמחתה בגרמניה ובצרפת באפיית לחמי מחמצת ארטיזנליים. עורכת לשון וספרות מתורגמת, מחברת הספר "לחם ומה שחשבתי" – ספר לימוד מקצועי בנושא לחמי מחמצת.

 

מהנדס המזון דיויד קראוס

בעל תואר שני בהנדסת מזון וביוטכנולוגיה מטעם הטכניון. מתמחה בפיתוח מוצרי מאפה חדשניים. פיתח מוצרי מאפה רבים, שנרשם עליהם פטנט על שמו. העביר קורס קונדיטוריה בהנדסת מזון בטכניון ובאוניברסיטה העברית. מלמד ב"אסטלה" קורסים מתקדמים בקונדיטוריה ובטכנולוגיית אפיה.

מה בתפריט

תעודת אופה לחמים המוכרת בארץ ובחו”ל

12 מפגשים - 80 שעות אקדמאיות

המסלול מתקיים במתכונת ערב

הקורס כולל מגוון רחב של בצקים, מחמצות, קמחים וטכניקות מסורתיות וחדשניות


5+6/02/24 הכיתה מלאה
3+4/04/24 הכיתה מלאה
24+25/06/24 הכיתה מלאה
20+21/08/24 ההרשמה בעיצומה

הקורסים באסטלה כיתת אומן

8-12

קבוצות לימוד אינטימיות המאפשרות יחס אישי. עד 12 משתתפים

90%

מעשי - לימודים מבוססים התנסות אישית בפרטיקה לכל תלמיד

צוות

צוות מורים קבוע ומיומן הכולל שפים קונדיטורים

TECH

המסלולים כוללים קורס טכנולוגיות אפייה מקיף עם מהנדס מזון

פורום

תמיכה מקצועית וליווי רציף מעבר למסגרת הקורס והשיעורים

- קורסים נוספים שעשויים לעניין אותך -

דילוג לתוכן