השתלמות ממתקים עם המאסטר MOF Serge Granger

תאריך: 08+09/02/26- ההרשמה בעיצומה

בואו לעשות וללמוד ממתקים מהמאסטר הבינלאומי מצרפת MOF Serge Granger מזמינים אתכם ליומיים לאוהבי מרקמים , טעמים וגוונים של המתוק הכי איכותי !

פיתוח קינוחים – מרעיון ועד הצלחת

תאריך: 21+22/01/26מועד בוקר- מקומות אחרונים

מאסטר קלאס – פיתוח קינוחים- מהרעיון ועד הצלחת עם שף קונדיטורית נורית ציטיאט
נורית תלמד את תהליך החשיבה שמאוחרי כל קינוח
מהרגע שבו נולד רעיון ועד שהוא מוגש על הצלחת .
השתלמות מעשית המשלבת המון תאוריה וחשיבה יצירתית

מאפי בוקר מתקדמים עם גולי פנחסוב

תאריך: 07+08/12/25 מועד ערב- סגור לרישום

תאריך: 13+14/01/26 מועד ערב- סגור לרישום

תאריך: 04+05/02/26 מועד ערב- ההרשמה בעיצומה

עוד הזדמנות פז לפגוש במאפי בוקר שמגיעים לרמה של אמנות מתקדמת. אם אתם רוצים לדעת איך להכין את הדור הבא של המאפים ולקלוע בדיוק למראה, למרקם ולטעם – זה בדיוק זה. נרחיב בנושא בצקי שמרים כרוכים, נכין מעל ל -30 סוגי מאפים מהצד המתוק ומהצד המלוח, ונתרגל עבודה ברמת מורכבות גבוהה מסוגי בצקים שונים.

מאסטר קלאס מצרפת עם Schwalbach Joël

תאריך: 10+11+12/03/26 מועד בוקר/ צהריים- ההרשמה בעיצומה

מאסטר קלאס – אומנות הווינואזרי הצרפתי וטכניקות מתקדמות של מאפי בוקר
עם MOF Schwalbach Joël
שמגיע הישר מצרפת לשלושה מפגשי השראה וידע וחוויה בלתי נשכחת .
הסדנה מדגישה דיוק , רגישות לחומר ותשומת לב לפרטים הקטנים שבכל מאפה
מהתסיסה ועד הביטוי החזותי והטעם הסופי .

קונדיטוריה ללא גלוטן

תאריך: 09+16/11/25 סגור לרישום

תאריך: 18+25/01/26מקומות אחרונים

ללא גלוטן זה כבר הרבה יותר מטרנד. זה צורך וידע שכדאי לשלוט בו. הקונדיטורית יפעת גרונוביץ תפגוש אתכם בהשתלמות מעשית וייחודית שתעמיק בסודות וטכניקות האפייה ללא גלוטן. מבצקים פריכים ועד לחם כפרי, ההשתלמות מעניקה לכם כלים מעשיים לאפייה איכות ית, ומצליחה להשאיר את הגלוטן מחוץ לתמונה.

פיצה ובצק איטלקי עם גולי פנחסוב

תאריך: 30/12/25 סגור לרישום

תאריך: 02/02/26 ההרשמה בעיצומה

אם אתם ופיצות זו אהבה של אמת – זהו בדיוק (אבל בדיוק) המפגש בשבילכם. גולי פנחסוב, האלוף המוכר של תחום הבצקים מגיע עם התוכן הכי טעים בעולם המלוח ועם ניחוח שיגיע עד איטליה. המאסטר קלאס יכלול עבודה מעשית עם סוגי פיצות במגוון קמחים ותנורים, ולמידה מעשית על טכניקות לקבלת דרגות שונות של פריכות.

לחמי מסורת גרמנים עם המאסטר בייקר FALK

תאריך: 14+15/01/26- ההרשמה בעיצומה

אנחנו שמחים לארח השתלמות לחם בינלאומית מתקדמת. המאסטר בייקר הגרמני פאלק סוטפלס מגיע אלינו ללמד את אמנות הלחמים הגרמנים.

בהשתלמות תלמדו מגוון תוצרים מרתקים כגון: לחם היער השחור עם טוויסט של המאסטר הבייקר | לחם קמוט( קמח חורסאן) דגן עתיק | לחמניות סלק | לחם 7 דגנים | פרעצל | לחם פומפרניקל | לחם בהשהיה לילית ועוד.

לחמים שעושים וואו

תאריך: 24+25/12/25מקומות אחרונים

בית הספר אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה שמח לארח את גולי פנחסוב עם הלחמים הכי חמים ואיכותיים . לכל אוהבי אפיית הלחם שרוצים להתנסות גם בבצק משוכלל וגם בלחמים מהשורה הראשונה של הבולונז'רי זה בדיוק בשבילכם!

דליקטסן עם אסטלה- העונה הקרה

תאריך: 18+19/02/26

שמחים לשדרג לכם את חווית הטעם והבריאות במזווה הביתי ולהזמין אתכם להשתלמות עם אסטלה. בואו להתנסות ולהעשיר את מגוון החומרים והטכניקות לשימור וליצירת המעדנייה האישית לפי העדפות הטעם והבריאות שלכם. ההשתלמות מועברת על ידי אסטלה, ובסופה תצאו עם צנצנות בטעמים הכי משובחים ועונתיים.

אקסטרא קריספי עם גולי פנחסוב

תאריך: 29/12/25 סגור לרישום

תאריך: 18/01/26 סגור לרישום

תאריך: 01/02/26 ההרשמה בעיצומה

יש את הסאונד והמרקם הזה בעולם האפייה, שמכונה קריספי, ולא סתם הוא כזה אהוב. גולי פנחסוב מגיע עם הנושא הזה לשיאים חדשים גם בטעם וגם ביופי, עם שילוב מושלם בין מסורת לחדשנות. במפגש הזה תכינו שלל מאפים מורכבים, ותלמדו באופן. מעשי על טכניקות ייחודיות לשוק הפרטי ומאפיות הבוטיק.