מאפי בוקר מתקדמים עם גולי פנחסוב

תאריך: 19+20/11/25 מועד ערב- סגור לרישום
תאריך: 07+08/12/25 מועד ערב- מקומות אחרונים
עוד הזדמנות פז לפגוש במאפי בוקר שמגיעים לרמה של אמנות מתקדמת. אם אתם רוצים לדעת איך להכין את הדור הבא של המאפים ולקלוע בדיוק למראה, למרקם ולטעם – זה בדיוק זה. נרחיב בנושא בצקי שמרים כרוכים, נכין מעל ל -30 סוגי מאפים מהצד המתוק ומהצד המלוח, ונתרגל עבודה ברמת מורכבות גבוהה מסוגי בצקים שונים.
פיצה ובצק איטלקי עם גולי פנחסוב

תאריך: 30/11/25 ההרשמה בעיצומה
אם אתם ופיצות זו אהבה של אמת – זהו בדיוק (אבל בדיוק) המפגש בשבילכם. גולי פנחסוב, האלוף המוכר של תחום הבצקים מגיע עם התוכן הכי טעים בעולם המלוח ועם ניחוח שיגיע עד איטליה. המאסטר קלאס יכלול עבודה מעשית עם סוגי פיצות במגוון קמחים ותנורים, ולמידה מעשית על טכניקות לקבלת דרגות שונות של פריכות.
אקסטרא קריספי עם גולי פנחסוב

תאריך: 23/11/25 ההרשמה בעיצומה
יש את הסאונד והמרקם הזה בעולם האפייה, שמכונה קריספי, ולא סתם הוא כזה אהוב. גולי פנחסוב מגיע עם הנושא הזה לשיאים חדשים גם בטעם וגם ביופי, עם שילוב מושלם בין מסורת לחדשנות. במפגש הזה תכינו שלל מאפים מורכבים, ותלמדו באופן. מעשי על טכניקות ייחודיות לשוק הפרטי ומאפיות הבוטיק.
לחמים שעושים וואו

תאריך: 26+27/11/25מקומות אחרונים
בית הספר אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה שמח לארח את גולי פנחסוב עם הלחמים הכי חמים ואיכותיים . לכל אוהבי אפיית הלחם שרוצים להתנסות גם בבצק משוכלל וגם בלחמים מהשורה הראשונה של הבולונז'רי זה בדיוק בשבילכם!
השתלמות AI בקונדטוריה

תאריך: 25.12.25 במשך 3 מפגשים של ימי חמישי ברצף
המקום בו קונדטוריה פוגשת בינה מלכותית
השתלמות מעשית בה תלמדו איך להשתמש בכלי AI בעולם הקונדיטוריה כדי לפתח מתכונים , לשדרג מנות , ליצור תוכן שיווקי לרשתות החברתיות ועוד המון ידע עדכני ועכשווי בעולם ה AI
השתלמות ממתקים עם המאסטר MOF Serge Granger

תאריך: 08+09/09/25- סגור לרישום
תאריך: 10+11/09/25- מקומות אחרונים
בואו לעשות וללמוד ממתקים מהמאסטר הבינלאומי מצרפת MOF Serge Granger מזמינים אתכם ליומיים לאוהבי מרקמים , טעמים וגוונים של המתוק הכי איכותי !
קורס גבנות מקצועי

תאריך: 21/07/2025
בית הספר אסטלה כיתת אומן מזמין אתכם למסלול של גבנות מקצועית המתמקד בהכנת מגוון של גבינות בוטיק. בואו ללמוד להכין את הגבינות שלכם בעצמכם.
קונדיטוריה ללא גלוטן

תאריך: 14+21/08/25סגור לרישום
תאריך: 29+30/10/25סגור לרישום
תאריך: 09+16/11/25מקומות אחרונים
ללא גלוטן זה כבר הרבה יותר מטרנד. זה צורך וידע שכדאי לשלוט בו. הקונדיטורית יפעת גרונוביץ תפגוש אתכם בהשתלמות מעשית וייחודית שתעמיק בסודות וטכניקות האפייה ללא גלוטן. מבצקים פריכים ועד לחם כפרי, ההשתלמות מעניקה לכם כלים מעשיים לאפייה איכות ית, ומצליחה להשאיר את הגלוטן מחוץ לתמונה.
דליקטסן עם אסטלה- העונה החמה

תאריך: 11+12/06/25
שמחים לשדרג לכם את חווית הטעם והבריאות במזווה הביתי ולהזמין אתכם להשתלמות עם אסטלה. בואו להתנסות ולהעשיר את מגוון החומרים והטכניקות לשימור וליצירת המעדנייה האישית לפי העדפות הטעם והבריאות שלכם. ההשתלמות מועברת על ידי אסטלה, ובסופה תצאו עם צנצנות בטעמים הכי משובחים ועונתיים.
קורס קונדיטוריה לנוער

קורס קונדטוריה מקצועי לבני נוער 14-18 קורס קונדטוריה מקצועי ומעשי שילמד אתכם איך לעשות קינוחים שעושים וואו