קורס קונדיטוריה - להיות הקונדיטורים הטובים ביותר שתוכלו להיות
קונדיטוריה זו אהבת אמת ששווה להשקיע בה. בקורסי הקונדיטוריה באסטלה תחוו את הגישה המקצוענית ביותר בתחום,
שתקנה לכם דרך כיתות אומן מעמיקות ויחס אישי, את הכלים ליצור את הקונדיטוריה שאתם רוצים. אנחנו מתמקדים עבורכם
ביצירת מרחב שמוליד קונדיטורים חושבים, מוכשרים ומיומנים, כאלו שגאים ביכולת וברמה המקצועית שלהם. דרך מסלול
הלימודים שלנו לא רק התמונה תצא לכם יפה – גם הטעם והמרקם יהיו משובחים, שזה הדבר החשוב באמת.
הקורסים של "אסטלה – כיתת אומן לקונדיטוריה" הם הקורסים האיכותיים, המקיפים והמעמיקים ביותר בישראל. הקורסים מציבים רף של איכות אליו שואפים להגיע כל יתר קורסי הקונדיטוריה הנלמדים בבתי הספר בארץ, וקורסי קונדיטוריה רבים הנלמדים בבתי ספר מובילים בעולם.
שיטת לימוד ייחודית, קורס קונדיטוריה בשיטת אסטלה – הלימודים בבית הספר לקונדיטוריה מתקיימים בשיטת אסטלה – שיטת לימוד ייחודית שפותחה על-ידי אסטלה. השיטה מקנה לתלמיד הבנה עמוקה של יסודות מקצוע הקונדיטוריה. כל תלמיד לומד להכיר לעומק את התכונות של חומרי הגלם השונים. ומבין את ההשפעה שיש לחומר גלם מסוים על חומרי גלם אחרים, ואת הסיבה שבגללה מוסיפים מרכיב מסוים למתכון. בוגרי בית הספר לא רק מתמחים בטכניקות האפייה השונות, אלא קודם כל ומעל לכל מבינים את ההיגיון שעומד בבסיס כל טכניקה. קורס קונדיטוריה בשיטת אסטלה מכשירה קונדיטורים חושבים, קונדיטורים עם הבנה עמוקה, יכולות הסקה ויישום.
המורים – המורים לקורס קונדיטוריה של אסטלה הם המורים הטובים ביותר הקיימים כיום בתחום הקונדיטוריה. כולם בוגרים של בתי ספר מהשורה הראשונה בעולם. כולם עבדו במוסדות קולינריים מובילים בארץ ובחו"ל. ולכולם יש רקע ניהולי בענף הקונדיטוריה. לצד ההוראה בבית הספר, המורים של אסטלה עוסקים גם בפיתוח מוצרים חדשניים בתחום הקונדיטוריה, עבור חברות מזון גדולות.
קורס קונדיטוריה מתקיים בכיתות קטנות – אסטלה הוא בית הספר היחיד בארץ שהלימודים בו מתקיימים בכיתות לימוד קטנות, המונות 8-12 תלמידים בלבד. הכיתות הקטנות מאפשרות לכל תלמיד להתנסות בעבודה מעשית עצמאית בהיקף הדרוש לו, ובצורה הקרובה ביותר האפשרית לעבודה מעשית בקונדיטורית – איכות אמיתית. התלמידים בכיתות הקטנות זוכים ליחס אישי, תשומת לב והשקעה מרבית מצד צוות המורים
GLOBAL– קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסים בינלאומיים בקונדיטוריה, הכרה בינלאומית – אסטלה הוא בית הספר היחיד בישראל שזוכה להכרה בינלאומית והיחיד שמקיים קורסים בינלאומיים לקונדיטוריה בשיתוף בתי ספר לקונדיטוריה מהשורה הראשונה בעולם. בית הספר מקיים קורס קונדיטוריה בינלאומי משותף יחד עם בית הספר הבינלאומי לקונדיטוריה של אוליבייה בז'אר בצרפת והאקדמיה לשוקולד של חברת קאליבו בבלגיה, יצרנית השוקולד הגדולה בעולם. הלימודים בקורסים אלה הם בסטנדרט האירופאי הגבוה ביותר, והבוגרים זוכים לתעודת גמר בינלאומית, המוענקת במשותף על-ידי אסטלה ועל-ידי בתי ספר אלה. אסטלה הוא בית הספר היחיד בישראל שמעניק לבוגריו תעודות בינלאומיות.
תעודת גמר יוקרתית לבוגרי קורס קונדיטוריה – רמת הלימוד הגבוהה של בית הספר, ההכרה הבינלאומית לה הוא זוכה, ותעודות הגמר היוקרתיות שהוא מעניק, כל אלה פותחים בפני בוגרי אסטלה את הדלת לתפקידים משמעותיים בארץ וגם בעולם. והדברים נכונים הן עבור בוגרי הקורסים הבינלאומיים והן עבור בוגרי הקורסים הישראלים. בוגרי אסטלה ממלאים תפקידים בכירים בקונדיטוריות המובילות, מנהלים את מחלקת הקונדיטוריה במסעדות ובתי המלון הגדולים, ורבים מאוד מהבוגרים הקימו קונדיטוריות-יוקרה בארץ ובעולם.
סיוע במציאת עבודה וייעוץ עסקי לצורך הקמת עסק עצמאי – לאחר סיום הלימודים, בית הספר מסייע לבוגרים להשתלב בתפקידים מאתגרים בעולם הקונדיטוריה. ניהול עסקי – במהלך הלימודים יוקדש מפגש אחד שיציג את הכלים להקמת עסק מצליח. המפגש יכלול את החשיבות של גיבוש הקונספט, מיתוג, שיווק ופרסום ומרכיבי התוכנית העסקית שכוללת מודל תמחור ובדיקת רווחיות, עלויות כוח אדם ומימון. לאחר סיום הלימודים, בוגרים המעוניינים לפתוח קונדיטוריה משלהם זוכים לייעוץ וליווי עסקי, מטעם בית הספר, לצורך הקמת העסק.
EXPERT – קורס קונדיטוריה מקצועי
קורס קונדיטוריה מקצועי מאפשר לסטודנטים להפוך תחביב להשקעה בעתיד. הסטאז' שהוא כבר חלק מתוכנית הלימודים מאפשר רמה מקצועית גבוהה. היתרון הגדול של קורס קונדיטוריה מורחב הוא בניסיון הנוסף בכל התחומים תחת פיקוח של מורה. הקורס הזה מיועד גם לאלו שרוצים לצאת לדרך עצמאית ולפתוח עסק בביתם או חנות המתמחה במוצרי קונדיטוריה. כל נושא הנלמד בקורס הקונדיטוריה המקצועי מקבל כאן שעות נוספות של פרקטיקה מקצועית, מגוון רחב מאוד של מתכונים נוספים בכל תחום והאפשרות להגיע לרמה מקצועית כזו שהסטודנטים יכולים בביטחון לצאת לדרך עצמאית. הרי ידוע שרק ניסיון הופך כל בעל מקצוע למומחה בתחומו, בקורס קונדיטוריה האמירה הזו נכונה שבעתיים. הפריבילגיה לצבור ניסיון נוסף במטבח מקצועי תחת הדרכה צמודה של מורים מומחים קיימת רק בקורס קונדיטוריה רב תחומי מורחב באסטלה. לפני שהתלמידים משווקים את מעשה ידיהם לקהל לקוחות הם צריכים להיות מוכנים לא רק עם מתכונים מגוונים שמייחדים אותם אלא גן עם שיטות עבודה אפקטיביות וטכניקה שאומרת ניסיון ומצוינות.
ניהול עסקי – במהלך הלימודים יוקדש מפגש אחד שיציג את הכלים להקמת עסק מצליח. המפגש יכלול את החשיבות של גיבוש הקונספט, מיתוג, שיווק ופרסום ומרכיבי התוכנית העסקית שכוללת מודל תמחור ובדיקת רווחיות, עלויות כוח אדם ומימון. לאחר סיום הלימודים, בוגרים המעוניינים לפתוח קונדיטוריה משלהם זוכים לייעוץ וליווי עסקי, מטעם בית הספר, לצורך הקמת העסק.
Z–A – קורס קונדיטוריה מורחב
מסגרת הקורס המורחב באסטלה כולל את כל הנושאים שמרכיבים את עולם הקונדיטוריה. הקורס כולל טכניקות עיבוד והכנה של בצקים פריכים מתוקים ומלוחים, טכניקת הכנת עוגיות, הכנת קרמים ומוסים המהווים את הבסיס בעולם הקונדיטוריה הקלאסית, הכרה עם עולם השוקולד ומוצריו השונים, כל סוגי הבצקים והמאפיינים שלהם. תחום נוסף ורחב שייך לקטגוריית הלחמים. קורס הקונדיטוריה מעניק הכרה עם עולם הקמח, שימוש במגוון סוגי שמרים ומחמצות וכמובן לישה, התפחה ואפייה. לימודי קונדיטוריה רב תחומי מורחב כשמם כן הם, תחומים רבים בתוך עולם הקונדיטוריה מורכבים גם מסוגים רבים של בצקים ביניהם בצקי עלים, שמרים, בצקים כרוכים, בצק רבוך ועוד. הקורס המורחב כולל גם מנות אחרונות קלאסיות ומודרניות, מגוון עצום של עוגות ,החל מסוגים שונים של עוגות בחושות, עוגות תופין וטארטים. גלידה היא חלק חשוב בעולם הקונדיטוריה והקורס מעניק את הבסיס לבניית מרקם נכון של גלידה וסורבטים.
מעוניינים לקבל פרטים נוספים ולהתארח לסיור באסטלה כיתת אומן?
השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישמחו לחזור אליכם עם כל מה שחשוב לדעת: