קורס קונדיטוריה - להיות הקונדיטורים הטובים ביותר שתוכלו להיות
קונדיטוריה זו אהבת אמת ששווה להשקיע בה. אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה מהווה סטנדרט של איכות בתחום לימודי הקונדיטוריה, ומאופיינת בחוויית לימוד ייחודית המבוססת על עבודה מעשית בליווי אישי ובאווירה טובה. בקורסי הקונדיטוריה באסטלה תחוו את הגישה המקצוענית ביותר בתחום, שתקנה לכם את הכלים ליצור את הקונדיטוריה שאתם רוצים. אנחנו מתמקדים עבורכם ביצירת מרחב שמוליד קונדיטורים חושבים, מוכשרים ומיומנים, כאלו שגאים ביכולת וברמה המקצועית שלהם.
הקורסים של "אסטלה – כיתת אומן לקונדיטוריה" הם הקורסים האיכותיים, המקיפים והמעמיקים ביותר בישראל. הקורסים מציבים רף של איכות אליו שואפים להגיע כל יתר קורסי הקונדיטוריה הנלמדים בבתי הספר בארץ, וקורסי קונדיטוריה רבים הנלמדים בבתי ספר מובילים בעולם
שיטת לימוד ייחודית, קורס קונדיטוריה בשיטת אסטלה – הלימודים בבית הספר לקונדיטוריה מתקיימים בשיטת אסטלה – שיטת לימוד ייחודית שפותחה על-ידי אסטלה. השיטה מקנה לתלמיד הבנה עמוקה של יסודות מקצוע הקונדיטוריה. כל תלמיד לומד להכיר לעומק את התכונות של חומרי הגלם השונים. ומבין את ההשפעה שיש לחומר גלם מסוים על חומרי גלם אחרים, ואת הסיבה שבגללה מוסיפים מרכיב מסוים למתכון. בוגרי בית הספר לא רק מתמחים בטכניקות האפייה השונות, אלא קודם כל ומעל לכל מבינים את ההיגיון שעומד בבסיס כל טכניקה. קורס קונדיטוריה בשיטת אסטלה מכשירה קונדיטורים חושבים, קונדיטורים עם הבנה עמוקה, יכולות הסקה ויישום.
המורים – המורים לקורס קונדיטוריה של אסטלה הם המורים הטובים ביותר הקיימים כיום בתחום הקונדיטוריה. כולם בוגרים של בתי ספר מהשורה הראשונה בעולם. כולם עבדו במוסדות קולינריים מובילים בארץ ובחו"ל. ולכולם יש רקע ניהולי בענף הקונדיטוריה. לצד ההוראה בבית הספר, המורים של אסטלה עוסקים גם בפיתוח מוצרים חדשניים בתחום הקונדיטוריה, עבור חברות מזון גדולות.
קורס קונדיטוריה מתקיים בכיתות קטנות – אסטלה הוא בית הספר היחיד בארץ שהלימודים בו מתקיימים בכיתות לימוד קטנות, המונות 8-12 תלמידים בלבד. הכיתות הקטנות מאפשרות לכל תלמיד להתנסות בעבודה מעשית עצמאית בהיקף הדרוש לו, ובצורה הקרובה ביותר האפשרית לעבודה מעשית בקונדיטורית – איכות אמיתית. התלמידים בכיתות הקטנות זוכים ליחס אישי, תשומת לב והשקעה מרבית מצד צוות המורים.
GLOBAL– קורס קונדיטוריה בינלאומי
אסטלה הוא בית הספר היחיד בישראל שזוכה להכרה בינלאומית והיחיד שמקיים קורסים בינלאומיים לקונדיטוריה בשיתוף בתי ספר לקונדיטוריה מהשורה הראשונה בעולם. מסלול GLOBAL כולל השתלמות מתקדמת בלימודי קונדיטוריה עם התמקדות בעוגות ויטרינה וממתקים בבית הספר הבינלאומי לקונדיטוריה של אוליבייה בז'אר "הויטרינה של אוליביה בז'אר" בהיקף של כ-40 שעות אקדמיות שתיערך ב Ecole Internationale De Passierie בפרפיניאן, צרפת
GLOBAL – מסלול קונדיטוריה בינלאומי המשותף ל-3 בתי ספר מהמובילים בעולם: אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה, ביה"ס לקונדיטוריה Olivier Bajard והאקדמיה לשוקולד BARRY Callebaut הלימודים בתוכנית הם בסטנדרט האירופאי הגבוה ביותר, ובוגרי התוכנית זוכים לתעודת גמר בינלאומית, המוענקת על-ידי שלושה בתי ספר אלה.
תעודת גמר יוקרתית לבוגרי קורס קונדיטוריה – רמת הלימוד הגבוהה של בית הספר, ההכרה הבינלאומית לה הוא זוכה, ותעודות הגמר היוקרתיות שהוא מעניק, כל אלה פותחים בפני בוגרי אסטלה את הדלת לתפקידים משמעותיים בארץ וגם בעולם. והדברים נכונים הן עבור בוגרי הקורסים הבינלאומיים והן עבור בוגרי הקורסים הישראלים. בוגרי אסטלה ממלאים תפקידים בכירים בקונדיטוריות המובילות, מנהלים את מחלקת הקונדיטוריה במסעדות ובתי המלון הגדולים, ורבים מאוד מהבוגרים הקימו קונדיטוריות-יוקרה בארץ ובעולם.
סיוע במציאת עבודה וייעוץ עסקי לצורך הקמת עסק עצמאי – לאחר סיום הלימודים, בית הספר מסייע לבוגרים להשתלב בתפקידים מאתגרים בעולם הקונדיטוריה. ניהול עסקי – במהלך הלימודים יוקדש מפגש אחד שיציג את הכלים להקמת עסק מצליח. המפגש יכלול את החשיבות של גיבוש הקונספט, מיתוג, שיווק ופרסום ומרכיבי התוכנית העסקית שכוללת מודל תמחור ובדיקת רווחיות, עלויות כוח אדם ומימון. לאחר סיום הלימודים, בוגרים המעוניינים לפתוח קונדיטוריה משלהם זוכים לייעוץ וליווי עסקי, מטעם בית הספר, לצורך הקמת העסק.
EXPERT – קורס קונדיטוריה מקצועי
קורס קונדיטוריה מקצועי מאפשר לסטודנטים להפוך תחביב להשקעה בעתיד. הסטאז' שהוא כבר חלק מתוכנית הלימודים מאפשר רמה מקצועית גבוהה. היתרון הגדול של קורס EXPERT הוא בניסיון הנוסף בכל תחומי הקונדיטוריה תחת פיקוח של מורה. הקורס הזה מיועד גם לאלו שרוצים לצאת לדרך עצמאית ולפתוח עסק בביתם או חנות המתמחה במוצרי קונדיטוריה.
כל נושא הנלמד בקורס הקונדיטוריה המקצועי מקבל כאן שעות נוספות של פרקטיקה מקצועית, מגוון רחב מאוד של מתכונים נוספים בכל תחום והאפשרות להגיע לרמה מקצועית כזו שהסטודנטים יכולים בביטחון לצאת לדרך עצמאית. הרי ידוע שרק ניסיון הופך כל בעל מקצוע למומחה בתחומו, בקורס קונדיטוריה האמירה הזו נכונה שבעתיים. הפריבילגיה לצבור ניסיון נוסף במטבח מקצועי תחת הדרכה צמודה של מורים מומחים קיימת רק בקורס קונדיטוריה רב תחומי מורחב באסטלה. לפני שהתלמידים משווקים את מעשה ידיהם לקהל לקוחות הם צריכים להיות מוכנים לא רק עם מתכונים מגוונים שמייחדים אותם אלא גן עם שיטות עבודה אפקטיביות וטכניקה שאומרת ניסיון ומצוינות.
ניהול עסקי – במהלך הלימודים יוקדש מפגש אחד שיציג את הכלים להקמת עסק מצליח. המפגש יכלול את החשיבות של גיבוש הקונספט, מיתוג, שיווק ופרסום ומרכיבי התוכנית העסקית שכוללת מודל תמחור ובדיקת רווחיות, עלויות כוח אדם ומימון. לאחר סיום הלימודים, בוגרים המעוניינים לפתוח קונדיטוריה משלהם זוכים לייעוץ וליווי עסקי, מטעם בית הספר, לצורך הקמת העסק.
MASTER – קורס קונדיטוריה מורחב
מסגרת הקורס המורחב באסטלה כולל את כל הנושאים שמרכיבים את עולם הקונדיטוריה. הקורס כולל טכניקות עיבוד והכנה של בצקים פריכים מתוקים ומלוחים, טכניקת הכנת עוגיות, הכנת קרמים ומוסים המהווים את הבסיס בעולם הקונדיטוריה הקלאסית והמודרנית, הכרה עם עולם השוקולד ומוצריו השונים, כל סוגי הבצקים והמאפיינים שלהם כולל עולם שלם של סוגי לחמים ומאפים.
קורס הקונדיטוריה מעניק הכרה עם עולם הקמח, שימוש במגוון סוגי שמרים ומחמצות וכמובן לישה, התפחה ואפייה. לימודי קונדיטוריה רב תחומי מורחב כשמם כן הם, תחומים רבים בתוך עולם הקונדיטוריה מורכבים גם מסוגים רבים של בצקים ביניהם בצקי עלים, שמרים, בצקים כרוכים, בצק רבוך ועוד. הקורס המורחב כולל גם מנות אחרונות קלאסיות ומודרניות, מגוון עצום של עוגות ,החל מסוגים שונים של עוגות בחושות, עוגות תופין וטארטים. גלידה היא חלק חשוב בעולם הקונדיטוריה והקורס מעניק את הבסיס לבניית מרקם נכון של גלידה וסורבטים.
מעוניינים לקבל פרטים נוספים ולהתארח לסיור באסטלה כיתת אומן?
השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישמחו לחזור אליכם עם כל מה שחשוב לדעת: