בייק אוף ישראל 2018

כמנהלת את בית הספר המוביל בארץ לקונדיטוריה, אסטלה מצטרפת לפאנל השופטים של בייק אוף ישראל. הדרך שעובר כל קונדיטור מפותלת עליו ללמוד תחומים רבים בתוך עולם האפייה המתוקה והמלוחה, עוגות, מאפים, מוסים וכמובן שוקולד. הדרך רצופה בניסיונות, בפישולים והצלחות אבל כולן מובילות למקצוענות. כאשר לומדים את ההיסטוריה של הקונדיטוריה לומדים גם לחשוב וגם יצור. אסטלה הצטרפה כשופטת לתוכנית האפייה בכדי להנחות את הקונדיטורים החדשים להגיע לרמת אפייה מקצועית והגשה אלגנטית.

פרק 1- פתיחת עונה

בייק אוף עונה 2 - פרק 1

מכירים את המתמודדים: לאהבה לקונדיטוריה אין גיל או מין כל אחד יכול. מתוק או מלוח. בואו להכיר את מי שבחרו באהבה.

פרק 2 – האודישנים

בייק אוף עונה 2 - פרק 2

הדרך שבה אנו אופים תמיד קשורה למקום בו גדלנו. עם הלימודים וההשכלה אנו מתקדמים ומשתפרים אבל חומרי הגלם, הגישה והטעם תמיד יהיו איתנו.

פרק 3 – האודישנים

בייק אוף עונה 2 - פרק 3

לבנת עזבה קריירה מבטיחה כמהנדסת תעשייה וניהול כדי ללמוד אצל הגדולה מכולן. עכשיו המורה אסטלה והתלמידה לבנת נפגשות.

פרק 4 – האודישנים

בואו להכיר את תום יצחקי הקונדיטור המצליח של העונה שמוכיח שוב ושוב שהשילוב של קונדיטוריה צרפתית קלאסית עם יצירתיות ודיוק מובילים למצוינות.

פרק 5 – האודישנים

שני קידר מוכיחה שלימודים באסטלה משלבים טכניקה ויצירתיות.

פרק 6 – משימה מלוחה

בויוס מאפה מלוח מהמטבח התורכי. הבצק פשוט ההתעסקות פחות. אסטלה מלמדת שבצק עדין מאופיין במכלול של פעולות שכוללות דיוק בעדייה ובאפייה.

פרק 7 – עוגת יומולדת

עוגת יום הולדת יכולה להיות גם יפה וגם טעימה.

פרק 8 – פרלינים

פְּרָלִין הוא שקד מצופה בקרמל; משמעות המילה עברה מספר שינויים מאז המצאתה במאה ה-18 ובשפה העברית היא משמשת כיום ככינוי כולל לממתקי שוקולד ממולאים.

פרק 9 – ללא גלוטן

איך אתם אוהבים את הפיצה שלכם? פטריות? זיתים? אקסטרה גבינה? מה שלא תבחרו – הקמח הוא מרכיב מרכזי. מי יתמודד בהצלחה בהכנת פיצה גורמה ללא קמח?

פרק  10 – קינוחי קיץ

פירות קיץ הם המרכיב המושלם לקינוחים. פירות יער, מנגו פסיפלורה כולם חומרי גלם מצוינים לקינוחים. עבודה עם פירות נראית פשוטה אך היא דורשת מיומנות וטכניקה גבוהה.

פרק 11 – קינוחים קלאסיים

קינוחים קלאסיים בתלבושת חדשה. הרולדה מקבלת כיוונים חדשים.

פרק 12 – הקינוח של אסטלה

אסטלה מדגימה: קינוח מקצועי ואלגנטי.

פרק 13 – רבע גמר

בונים לגובה – עוגות גבוהות ומקושטות. המון שכבות, המון טעמים ועולם של ממתקים מקושטים.

פרק 14 – חצי גמר

טירוף מולקולרי – גסטרונומיה מולקולרית הוא תחום מדעי החוקר תהליכים פיזיקליים וכימיים המתרחשים בעת בישול מזון.

פרק 15 – בו בום!!!

יצרים, תשוקות וניסיון. עוגות שכוללות מסע של למידה וניסיון שנצבר לאורך העונה.

פרק 16 – הגמר הגדול

מלוח ומתוק – עמידה בלוחות זמנים היא חלק בלתי נפרד מחייו של קונדיטור מקצועי שנדרש לייצר מנות מלוחות ומתוקות בלוח זמנים נתון מראש.

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה,
אבל "אסטלה" הוא הטוב ביותר. כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל לקונדיטוריות שלי הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה"

מיקי שמו.

בית ספר טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את הקורסים הטובים והמתקדמים ביותר בישראל.

שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

אורן בקר.
"לימדתי בהרבה בתי ספר בעולם ומעולם לא נתקלתי בבית ספר עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבבתי הספר בצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית של המורים הם לא פחות ממרשימים! אין לי ספק שאם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"

Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"

גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים.

פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה, מגזין פורבס 2016

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

דילוג לתוכן