לימודי קונדיטוריה

הקורסים של "אסטלה – כיתת אומן לקונדיטוריה" הם הקורסים האיכותיים, המקיפים והמעמיקים ביותר בישראל.  הקורסים מציבים רף של איכות אליו שואפים להגיע כל יתר קורסי הקונדיטוריה הנלמדים בבתי הספר בארץ, וקורסי קונדיטוריה רבים הנלמדים בבתי ספר מובילים בעולם.

לקורסים של אסטלה מאפיינים ייחודיים והם האחראים לאיכות הגבוהה:

שיטת לימוד ייחודית, שיטת אסטלה – הלימודים בבית הספר מתקיימים בשיטת אסטלה – שיטת לימוד ייחודית שפותחה על-ידי אסטלה. השיטה מקנה לתלמיד הבנה עמוקה של יסודות מקצוע הקונדיטוריה. כל תלמיד לומד להכיר לעומק את התכונות של חומרי הגלם השונים. ומבין את ההשפעה שיש לחומר גלם מסוים על חומרי גלם אחרים, ואת הסיבה שבגללה מוסיפים מרכיב מסוים למתכון. בוגרי בית הספר לא רק מתמחים בטכניקות האפייה השונות, אלא קודם כל ומעל לכל מבינים את ההיגיון שעומד בבסיס כל טכניקה. שיטת אסטלה מכשירה קונדיטורים חושבים. קונדיטורים עם הבנה עמוקה, יכולות הסקה ויישום.

המורים – המורים של אסטלה הם המורים הטובים ביותר הקיימים כיום בתחום הקונדיטוריה. כולם בוגרים של בתי ספר מהשורה הראשונה בעולם. כולם עבדו במוסדות קולינריים מובילים בארץ ובחו"ל. ולכולם יש רקע ניהולי בענף הקונדיטוריה. לצד ההוראה בבית הספר, המורים של אסטלה עוסקים גם בפיתוח מוצרים חדשניים בתחום הקונדיטוריה, עבור חברות מזון גדולות.

כיתות קטנות – אסטלה הוא בית הספר היחיד בארץ שהלימודים בו מתקיימים בכיתות לימוד קטנות, המונות 8-12 תלמידים בלבד. הכיתות הקטנות מאפשרות לכל תלמיד להתנסות בעבודה מעשית עצמאית בהיקף הדרוש לו, ובצורה הקרובה ביותר האפשרית לעבודה מעשית בקונדיטורית – איכות אמיתית. התלמידים בכיתות הקטנות זוכים ליחס אישי, תשומת לב והשקעה מרבית מצד צוות המורים

קורסים בינלאומיים, הכרה בינלאומית – אסטלה הוא בית הספר היחיד בישראל שזוכה להכרה בינלאומית והיחיד שמקיים קורסים בינלאומיים בשיתוף בתי ספר לקונדיטוריה מהשורה הראשונה בעולם. בית הספר מקיים קורסים בינלאומיים משותפים ביחד עם בית הספר הבינלאומי לקונדיטוריה של אוליבייה בז'אר בצרפת והאקדמיה לשוקולד של חברת קאליבו בבלגיה, יצרנית השוקולד הגדולה בעולם. הלימודים בקורסים אלה הם בסטנדרט האירופאי הגבוה ביותר, והבוגרים זוכים לתעודת גמר בינלאומית, המוענקת במשותף על-ידי אסטלה ועל-ידי בתי ספר אלה. אסטלה הוא בית הספר היחיד בישראל שמעניק לבוגריו תעודות בינלאומיות.

תעודת גמר יוקרתית  – רמת הלימוד הגבוהה של בית הספר, ההכרה הבינלאומית לה הוא זוכה, ותעודות הגמר היוקרתיות שהוא מעניק, כל אלה פותחים בפני בוגרי אסטלה את הדלת לתפקידים משמעותיים בארץ וגם בעולם. והדברים נכונים הן עבור בוגרי הקורסים הבינלאומיים והן עבור בוגרי הקורסים הישראלים. בוגרי אסטלה ממלאים תפקידים בכירים בקונדיטוריות המובילות, מנהלים את מחלקת הקונדיטוריה במסעדות ובתי המלון הגדולים, ורבים מאוד מהבוגרים הקימו קונדיטוריות-יוקרה בארץ ובעולם.

סיוע במציאת עבודה וייעוץ עסקי לצורך הקמת עסק עצמאי – לאחר סיום הלימודים, בית הספר מסייע לבוגרים להשתלב בתפקידים מאתגרים בעולם הקונדיטוריה. בוגרים המעוניינים לפתוח קונדיטוריה או פטיסרי משלהם זוכים לייעוץ עסקי איכותי, מטעם בית הספר, לצורך הקמת העסק.

השתלמויות מקצועיות המתקיימות בבית הספר:

Arnaud Larher
3/7/2017
פרטים בקרוב…

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה,
אבל "אסטלה" הוא הטוב ביותר. כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל לקונדיטוריות שלי הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה"

מיקי שמו.

בית ספר טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את הקורסים הטובים והמתקדמים ביותר בישראל.

שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

אורן בקר.
"לימדתי בהרבה בתי ספר בעולם ומעולם לא נתקלתי בבית ספר עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבבתי הספר בצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית של המורים הם לא פחות ממרשימים! אין לי ספק שאם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"

Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"

גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים.

פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה, מגזין פורבס 2016

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.