קורס אופי לחם

70 שעות אקדמאיות

קורס המשותף לאסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה ולאחד מאופי הלחם המובילים בעולם האפייה האורגנית –  מאסטר בייקר פאלק זוטפלץ מגרמניה.

הלימודים בקורס הם בסטנדרט האירופאי הגבוה ביותר.

התלמידים בקורס רוכשים ידע תיאורטי רחב ומיומנות טכנית גבוהה ביותר, המאפשרים להם, לאחר פרקטיקה, להפוך לאופי לחם איכותיים, אשר עובדים ואף מנהלים מאפיות מובילות, פותחים מאפיות-איכות משלהם ומובילים את תחום אפיית הלחם בארץ ובעולם.

במהלך הקורס יוכנו הלחמים הבאים: לחמים על בסיס קמח סמולינה, בגט, ג'בטה, לחמי דורום עם מחמצת, לחמי שיפון עם מחמצת, לחמי שיפון 100%, שיפון רוסטיק, לחם רב דגנים, לחמים על בסיס קמח מלא, לחמים מתוקים, חלות, לחמניות, לחמי קסטן: שיפון ולבן, לחמים מיוחדים, ברישו, פנטונה pain de mie  ועוד…

קורס אופי הלחם של אסטלה נבחר על-ידי מגזין "על השולחן" לקורס המקצועי, המקיף והאיכותי ביותר בישראל. 

על צוות המורים בקורס נמנים:

שף קונדיטור בני הולצמן

בוגר לימודי קונדיטוריה ב"אסטלה". התמחה באפיית לחם אצל המאסטר בייקר הגרמני הנודע פאלק זוטפלץ. עבד כאופה לחמים בקונדיטוריות – האיכות "כיכר לחם" ו"טאטי" ובמחלקת הקונדיטוריה של רשת המרכולים "טיב טעם".

מהנדס המזון דיויד קראוס

בעל תואר שני בהנדסת מזון וביוטכנולוגיה מטעם הטכניון. מתמחה בפיתוח מוצרי מאפה חדשניים. פיתח מוצרי מאפה רבים, שנרשם עליהם פטנט על שמו. לימד קורסים בהנדסת מזון בטכניון ובאוניברסיטה העברית. מלמד ב"אסטלה" קורסים מתקדמים בטכנולוגיית אפיה.

מאסטר בייקר ומאסטר קונדיטור פאלק זוטפלץ

בעל תואר מאסטר בייקר באפיית לחמים מטעם ביה"ס הגבוה לאפיית לחמים בפרנקפורט. בעל תואר מאסטר קונדיטור מטעם ביה"ס בונדספאכשולה, שבגרמניה. בעל 18 שנות ניסיון באפיית לחמים, כולל לחמים אורגניים, במסגרת מאפיות – יוקרה בגרמניה וצרפת. מנהל המחקר והפיתוח בקונדיטוריות ובמאפיות לחמים מובילות בגרמניה. מנהל הייצור של מאפיות – יוקרה בגרמניה. עוסק בפיתוח מוצרים חדשים בתחום האפייה האורגנית עבור חברות מזון גדולות. מאז 2006 הוא זוכה בקביעות במקום הראשון בתחרויות אפייה יוקרתיות בגרמניה.

קורס  אפיית לחמים בינלאומי כל המידע

למי מיועד הקורס: הקורס מיועד לאוהבי לחם אמיתיים, שרוצים ללמוד להכין לחמים באיכות הגבוהה ביותר.

הקורס הבא:
22/10/2017 – ימים א' + ב'

  • לימוד בכיתות קטנות
    (8-12 תלמידים)
  • 70 שעות אקדמאיות
  • 10 מפגשים
  • תעודת גמר בינלאומית
  • עזרה במציאת עבודה
  • ייעוץ עסקי בהקמת עסק עצמאי

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה,
אבל "אסטלה" הוא הטוב ביותר. כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל לקונדיטוריות שלי הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה"

מיקי שמו.

בית ספר טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את הקורסים הטובים והמתקדמים ביותר בישראל.

שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

אורן בקר.
"לימדתי בהרבה בתי ספר בעולם ומעולם לא נתקלתי בבית ספר עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבבתי הספר בצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית של המורים הם לא פחות ממרשימים! אין לי ספק שאם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"

Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"

גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים.

פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה, מגזין פורבס 2016

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.