השתלמויות מאסטר קלאס מתקדמות

אמנות עוגות הראווה עם – Frank Haasnoot

אנו שמחים לארח את פרנט האסנוט , שף קונדיטור ושוקולטייר הולדני מהבולטים בעולם , הידוע ביצירתיות , ובחדשנות חסרת הגבולות שלו בתחום הקונדטוריה .
עבודותיו מאופיינות בעיצובים מורכבים , שילובי טעמים נועזים ואסתטיקה מודרנית שמאתגרת את גבולות הקונדטוריה המסורתית . אנחנו מזמינים אתכם להצטרף למאסטר קלאס בינלאומי שכולו איכות – מהרעיון , המרקם ועד למראה ולטעם

11-13/02/25
מחזור בוקר / ערב

לפרטים נוספים »

שוקולד בברצלונה עם אסטלה

תאריך: 20-24/03/23 – סגור לרישום

בואו לעשות את השוקולד שלכם בעצמכם, ובברצלונה! לראשונה EPGB – בישרא ל יוצאת משלחת בליווי אסטלה לבית הספר המוערך בברצלונה.

Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona המטרה – ללמוד את תורת השוקולד והפקתו. את המשלחת יכשירו בהכנת שוקולד משלב עיבוד הפולים ועד לשלב הסופי – BEAN TO BAR

לפרטים נוספים »

עוגות ראווה עם Paul Occhipinti

נפתח בקרוב

פול אוקיפינטי, MOF מהמוערכים ביותר בעולם. המאסטר המיוחד ממוצא איטלקי, נמנה בין מובילי הדור החדש בקונדיטוריה הצרפתית העכשווית. אוקיפינטי ילמד את אמנות עוגות הראווה עם מגוון ווריאציות במאסטר קלאס באסטלה.

זו הזדמנות חד פעמית ללמוד משף קונדיטור ויזם עם מותג פרטי, מוביל דעה בקונדיטוריה המודרנית העולמית

לפרטים נוספים »

לחמי מסורת גרמנים עם המאסטר בייקר FALK

תאריך: 10+11/01/24- סגור לרישום

אנחנו שמחים לארח השתלמות לחם בינלאומית מתקדמת. המאסטר בייקר הגרמני פאלק סוטפלס מגיע אלינו ללמד את אמנות הלחמים הגרמנים.

בהשתלמות תלמדו מגוון תוצרים מרתקים כגון: לחם היער השחור עם טוויסט של המאסטר הבייקר | לחם כמות ( קמח חורסאן) דגן עתיק | לחמניות סלק | לחם 7 דגנים | פרעצל | לחם פומפרניקל | לחם בהשהיה לילית ועוד.

לפרטים נוספים »

אמנות הממתקים עם אסטלה

תאריך: 17-18/07/23 – סגור לרישום

בואו למאסטר קלאס עם אסטלה של אמנות הממתקים -קונפיסרי ביומיים מרתקים ומלאי צבע. לומדים, מכינים וטועמים מגוון של מתוקים יצירתיים בעבודת יד כמו מרציפן, מרשמלו, נוגט פיסטוק / שוקולד, סוכריות רכות / קשות, פאדג' אנגלי, דראז'ה מסוגים שונים ועוד.

מתאים במיוחד לאוהבי מרקמים, טעמים וגוונים של מתוק מהסוג הכי איכותי.

לפרטים נוספים »

מעוניינים לקבל פרטים נוספים ולהתארח לסיור באסטלה כיתת אומן?
השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישמחו לחזור אליכם עם כל מה שחשוב לדעת: