השתלמויות מאסטר קלאס מתקדמות

נסיעה מקצועית לצרפת לבוגרי אסטלה
בוגרי קורס קונדטוריה – מורחב / EXPERT , אנחנו מזמינים אתכם להצטרף לאסטלה לנסיעה מקצועית לצרפת שתקנה לכם ידע ונסיון מתקדם – וחוויה מקוצועית ומעשירה
באקדמיה הבינלאומית לקונדטוריה של אולבייה בז'אר בצרפת .
הלימודים יתמקדו בקולקציית עוגות ראווה מודרניות וחדשנות בממתקים
ההשתלמות תתקיים בעיר – פרפיניאן בצרפת

אמנות עוגות הראווה עם – Frank Haasnoot
אנו שמחים לארח את פרנט האסנוט , שף קונדיטור ושוקולטייר הולדני מהבולטים בעולם , הידוע ביצירתיות , ובחדשנות חסרת הגבולות שלו בתחום הקונדטוריה .
עבודותיו מאופיינות בעיצובים מורכבים , שילובי טעמים נועזים ואסתטיקה מודרנית שמאתגרת את גבולות הקונדטוריה המסורתית . אנחנו מזמינים אתכם להצטרף למאסטר קלאס בינלאומי שכולו איכות – מהרעיון , המרקם ועד למראה ולטעם
11-13/02/25
מחזור בוקר / ערב

לחמי מסורת גרמנים עם המאסטר בייקר FALK
תאריך: 19+20/02/25- ההרשמה בעיצומה
אנחנו שמחים לארח השתלמות לחם בינלאומית מתקדמת. המאסטר בייקר הגרמני פאלק סוטפלס מגיע אלינו ללמד את אמנות הלחמים הגרמנים.
בהשתלמות תלמדו מגוון תוצרים מרתקים כגון: לחם היער השחור עם טוויסט של המאסטר הבייקר | לחם קמוט( קמח חורסאן) דגן עתיק | לחמניות סלק | לחם 7 דגנים | פרעצל | לחם פומפרניקל | לחם בהשהיה לילית ועוד.

מאפי בוקר ומאפים מתוקים על בסיס מחמצות בלבד THOMAS TEFFRI
תאריך: 27-30/01/25-ההרשמה בעיצומה
בית הספר "אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה "גאה לקיים קורס בינלאומי של ויינואזרי מתקדם למאפי בוקר ומאפים מתוקים על בסיס מחמצות מתוקות בלבד!
בשיתוף של EIDB- Ecole internationale de boulangerie France

יש לכם הזדמנות לסטאז' מרגש בפריז אצל השף קונדיטור Philippe Conticini
נפתח בקרוב
בוגרים יקרים ! במסגרת הפעילות הבינלאומית של בית הספר נפתחה בפניכם ההזדמנות לסטאז' מרגש בפריז אצל השף קונדיטור Philippe conticini.
מוזמנים להגיש קורות חיים ולצאת למסע עם המון השראה, ידע והתנסות .

שוקולד בברצלונה עם אסטלה
תאריך: 20-24/03/23 – סגור לרישום
בואו לעשות את השוקולד שלכם בעצמכם, ובברצלונה! לראשונה EPGB – בישרא ל יוצאת משלחת בליווי אסטלה לבית הספר המוערך בברצלונה.
Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona המטרה – ללמוד את תורת השוקולד והפקתו. את המשלחת יכשירו בהכנת שוקולד משלב עיבוד הפולים ועד לשלב הסופי – BEAN TO BAR

עוגות ראווה עם Paul Occhipinti
נפתח בקרוב
פול אוקיפינטי, MOF מהמוערכים ביותר בעולם. המאסטר המיוחד ממוצא איטלקי, נמנה בין מובילי הדור החדש בקונדיטוריה הצרפתית העכשווית. אוקיפינטי ילמד את אמנות עוגות הראווה עם מגוון ווריאציות במאסטר קלאס באסטלה.
זו הזדמנות חד פעמית ללמוד משף קונדיטור ויזם עם מותג פרטי, מוביל דעה בקונדיטוריה המודרנית העולמית

אמנות הממתקים עם אסטלה
תאריך: 17-18/07/23 – סגור לרישום
בואו למאסטר קלאס עם אסטלה של אמנות הממתקים -קונפיסרי ביומיים מרתקים ומלאי צבע. לומדים, מכינים וטועמים מגוון של מתוקים יצירתיים בעבודת יד כמו מרציפן, מרשמלו, נוגט פיסטוק / שוקולד, סוכריות רכות / קשות, פאדג' אנגלי, דראז'ה מסוגים שונים ועוד.
מתאים במיוחד לאוהבי מרקמים, טעמים וגוונים של מתוק מהסוג הכי איכותי.
מעוניינים לקבל פרטים נוספים ולהתארח לסיור באסטלה כיתת אומן?
השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישמחו לחזור אליכם עם כל מה שחשוב לדעת: