השתלמויות מאסטר קלאס מתקדמות

בוגרים יקרים ! במסגרת הפעילות הבינלאומית של בית הספר

נפתחה בפניכם ההזדמנות לסטאז' מרגש בפריז.

אצל השף קונדיטור Philippe conticini

מוזמנים להגיש קורות חיים ולצאת למסע עם המון השראה , ידע והתנסות .

בית הספר "אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה " גאה לקיים קורס בינלאומי של ויינואזרי מתקדם למאפי בוקר ומאפים מתוקים על בסיס מחמצות מתוקות בלבד ! בשיתוף של

EIDB- Ecole internationale de boulangerie France

15-18/04/24

הכיתה מלאה

בואו לע שות את השוקולד שלכם בעצמכם, ובברצלונה! לראשונהEPGB – בישרא ל יוצאת משלחת בליווי אסטלה לבית הספר המוערך בברצלונה. Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona המטרה – ללמוד את תורת השוקולד והפקתו. את המשלחת יכשירו בהכנת שוקולד משלב עיבוד הפולים ועד לשלב הסופי – BEAN TO BAR

פול אוקיפינטי, MOF מהמוערכים ביותר בעולם. המאסטר המיוחד ממוצא איטלקי, נמנה בין מובילי הדור החדש בקונדיטוריה הצרפתית העכשווית. אוקיפינטי ילמד את אמנות עוגות הראווה עם מגוון ווריאציות במאסטר קלאס באסטלה. זו הזדמנות חד פעמית ללמוד משף קונדיטור ויזם עם מותג פרטי, מוביל דעה בקונדיטוריה המודרנית העולמית. 

בואו למאסטר קלאס עם אסטלה של אמנות הממתקים -קונפיסרי ביומיים מרתקים ומלאי צבע. לומדים, מכינים וטועמים מגוון של מתוקים יצירתיים בעבודת יד כמו מרציפן, מרשמלו, נוגט פיסטוק / שוקולד, סוכריות רכות / קשות, פאדג' אנגלי, דראז'ה מסוגים שונים ועוד. מתאים במיוחד לאוהבי מרקמים, טעמים וגוונים של מתוק מהסוג הכי איכותי.

מעוניינים לקבל פרטים נוספים ולהתארח לסיור באסטלה כיתת אומן?
השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישמחו לחזור אליכם עם כל מה שחשוב לדעת: