השתלמויות מקצועיות

אסטלה מארחת את האליטה המקצועית של עולם הקונדיטוריה

במקביל ללימודי הקונדיטוריה, מארחת אסטלה בבית הספר קונדיטורים בעלי שם עולמי, ביניהם אלופי עולם בקונדיטוריה, בעלי תואר MOF וקונדיטורים מהמובילים והמשפיעים באליטה המקצועית של עולם הקונדיטוריה.
הסדנאות וההשתלמויות המועברות בבית הספר מיועדות לקהל מקצועי המעוניין להגדיל את הידע הממוקד שלו בתחומי הקונדיטוריה, תוך למידה והכרות עם טכניקות מתקדמות.
הקונדיטורים המתארחים בבית הספר נבחרים בקפידה על- ידי אסטלה, מתוך אג'נדה ברורה של העדפת מומחים בעלי ערך מוסף שיוכלו להוות השראה אמתית ולתרום ידע וערך משמעותיים לתלמידינו. בזכות כך מהוות השתלמויות אלו מוקד משיכה לקונדיטורים המובילים בארץ.

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה, "אסטלה" הוא הטוב ביותר.  כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה". בקורס קונדיטוריה.  מיקי שמו.

בית ספר לקונדיטוריה טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את קורסי הקונדיטוריה הטובים והמתקדמים ביותר בישראל. שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
אורן בקר.

"מעולם לא נתקלתי בבית ספר לקונדיטוריה עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית מרשימים ביותר! אם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"  Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"
גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים. פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה,
מגזין פורבס 2016

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

דילוג לתוכן