השתלמויות מקצועיות
אמנות עוגות הראווה עם – Frank Haasnoot
אנו שמחים לארח את פרנט האסנוט , שף קונדיטור ושוקולטייר הולדני מהבולטים בעולם , הידוע ביצירתיות , ובחדשנות חסרת הגבולות שלו בתחום הקונדטוריה .
עבודותיו מאופיינות בעיצובים מורכבים , שילובי טעמים נועזים ואסתטיקה מודרנית שמאתגרת את גבולות הקונדטוריה המסורתית . אנחנו מזמינים אתכם להצטרף למאסטר קלאס בינלאומי שכולו איכות – מהרעיון , המרקם ועד למראה ולטעם
11-13/02/25
מחזור בוקר / ערב
טארטלטים למתקדמים
תאריך: 07+08/10/24סגור לרישום
תאריך: 03+04/02/25מקומות אחרונים
טארטים למתקדמים – מפגש יחודי ומעשי עם השף קונדיטור דניאל לביא לבעלי נסיון בלבד
מאפי בוקר מתקדמים עם גולי פנחסוב
תאריך: 27+28/11/24 מועד ערב- סגור לרישום
תאריך: 11+12/12/24 מועד ערב- סגור לרישום
תאריך: 20+21/01/25 מועד ערב- מקומות אחרונים
עוד הזדמנות פז לפגוש במאפי בוקר שמגיעים לרמה של אמנות מתקדמת. אם אתם רוצים לדעת איך להכין את הדור הבא של המאפים ולקלוע בדיוק למראה, למרקם ולטעם – זה בדיוק זה. נרחיב בנושא בצקי שמרים כרוכים, נכין מעל ל -30 סוגי מאפים מהצד המתוק ומהצד המלוח, ונתרגל עבודה ברמת מורכבות גבוהה מסוגי בצקים שונים.
לחמים שעושים וואו
תאריך: 12+13/01/25מקומות אחרונים
בית הספר אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה שמח לארח את גולי פנחסוב עם הלחמים הכי חמים ואיכותיים . לכל אוהבי אפיית הלחם שרוצים להתנסות גם בבצק משוכלל וגם בלחמים מהשורה הראשונה של הבולונז'רי זה בדיוק בשבילכם!
אקסטרא קריספי עם גולי פנחסוב
תאריך: 05/09/24 סגור לרישום
תאריך: 04/11/24 סגור לרישום
תאריך: 01/12/24 ההרשמה בעיצומה
יש את הסאונד והמרקם הזה בעולם האפייה, שמכונה קריספי, ולא סתם הוא כזה אהוב. גולי פנחסוב מגיע עם הנושא הזה לשיאים חדשים גם בטעם וגם ביופי, עם שילוב מושלם בין מסורת לחדשנות. במפגש הזה תכינו שלל מאפים מורכבים, ותלמדו באופן. מעשי על טכניקות ייחודיות לשוק הפרטי ומאפיות הבוטיק.
פיצה ובצק איטלקי עם גולי פנחסוב
תאריך: 22/12/24 מועד ערב- מקומות אחרונים
אם אתם ופיצות זו אהבה של אמת – זהו בדיוק (אבל בדיוק) המפגש בשבילכם. גולי פנחסוב, האלוף המוכר של תחום הבצקים מגיע עם התוכן הכי טעים בעולם המלוח ועם ניחוח שיגיע עד איטליה. המאסטר קלאס יכלול עבודה מעשית עם סוגי פיצות במגוון קמחים ותנורים, ולמידה מעשית על טכניקות לקבלת דרגות שונות של פריכות.
קורס קונדיטוריה לנוער
קורס קונדטוריה מקצועי לבני נוער 14-18 קורס קונדטוריה מקצועי ומעשי שילמד אתכם איך לעשות קינוחים שעושים וואו
תאריך: 09/05/25ההרשמה בעיצומה
סדנה לבנית תבניות סיליקון לקונדיטורים
תאריך: 27/10+03/11/24 ההרשמה בעיצומה
בית הספר אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה שמח לארח את צוריאל ברקוביץ' אמן הסילקונים להשתלמות חד פעמית בנושא הכנת סילקונים מיוחדים לקונדיטורים
השתלמות מעשית שבה תלמדו לייצר תבניות סילקון מיוחדת לצרכים שלכם ולדרישות של הלקוחות שלכם .
קורס גבנות מקצועי
תאריך: 03.09.24סגור לרישום
תאריך: 05.11.24מקומות אחרונים
בית הספר אסטלה כיתת אומן מזמין אתכם למסלול של גבנות מקצועית המתמקד בהכנת מגוון של גבינות בוטיק. בואו ללמוד להכין את הגבינות שלכם בעצמכם.
עוגות בוטיק פרווה
תאריך: 20+27/06/24
בית הספר אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה שמח לארח את השף קונדיטור רוני פרדי מרדכי. להשתלמות של עוגות ראווה על טהרת הפרווה. בואו ללמוד איך להפוך כל עוגת ראווה לעוגת ראווה פרווה
דליקטסן עם אסטלה- העונה החמה
תאריך: 02+03/07/24
שמחים לשדרג לכם את חווית הטעם והבריאות במזווה הביתי ולהזמין אתכם להשתלמות עם אסטלה. בואו להתנסות ולהעשיר את מגוון החומרים והטכניקות לשימור וליצירת המעדנייה האישית לפי העדפות הטעם והבריאות שלכם. ההשתלמות מועברת על ידי אסטלה, ובסופה תצאו עם צנצנות בטעמים הכי משובחים ועונתיים.
השתלמות ממתקים עם המאסטר MOF Serge Granger
תאריך: 30+31/05/24 – סגור לרישום
בואו לעשות וללמוד ממתקים מהמאסטר הבינלאומי מצרפת MOF Serge Granger מזמינים אתכם ליומיים לאוהבי מרקמים , טעמים וגוונים של המתוק הכי איכותי !
אפיה ללא גלוטן
תאריך: 02+09/04/24 – הרישום סגור
אסטלה כיתת אומן שמחים לארח את אורנית רביב-קודנצ’יק, קונדיטורית מומחית בתחום האפייה ללא גלוטן. ההשתלמות המעשית מעניקה ידע וכלים פרקטיים לאפייה באיכות גבוהה, עם טכניקות לשמירה על מרקם וטעם מדוייקים – ועדין משאירה בהצלחה את הגלוטן מחוץ לתמונה.
קונדיטוריה ללא גלוטן
תאריך: 29+30/03/22 – הרישום סגור
ללא גלוטן זה כבר הר בה יותר מטרנד. זה צורך וידע שכדאי לשלוט בו. הקונדיטורית יפעת גרונוביץ תפגוש אתכם בהשתלמות מעשית וייחודית שתעמיק בסודות וטכניקות האפייה ללא גלוטן. מבצקים פריכים ועד לחם כפרי, ההשתלמות מעניקה לכם כלים מעשיים לאפייה איכות ית, ומצליחה להשאיר את הגלוטן מחוץ לתמונה.
מתוקים מהמטבח הערבי עם לונא זרייק
תאריך: 09/05/23 – הרישום סגור
המתוקים של המטבח הער בי הוכיחו כי הם פנינים קולינריות וכאלו שגורמות לכולנו להתאהב. אם אתם רוצים לדעת יותר, לטעום ולהכיר את הסיפור מאחורי הביס – יש לנו את האורחת המושלמת עבורכם. שף לונא זרייק, הבעלים והשפית של מסעדת "לונה ביסטרו" בנצרת, שתדגים לכם ממיטב הקינוחים ברפרטואר המסורתי, בתוספת הטאץ’ המודרני שלה.
קונדיטוריה טבעונית
תאריך: 11+18/06/23 – הרישום סגור
יש מגמות שהן פה כדי להישאר, קונדיטוריה טבעונית היא אחת מהן.דניאל וגנר, קונדיטורית מנוסה ומומחית לתחום תכיר לכם את עולם הפטיסרי הטבעוני: מחומרי גלם, ועד טכניקות ודרכי עבודה. זהו מאסטר קלאס מע שי בו תכינו מגוון קינוחים שכוללים בתוכם עשרות אלמנטים. המפגש יכלול גם רקע תאורטי על חומרי גלם יעודיים למטבח הטבעוני. ממליצים בחום!
מאפי ראווה עם JOHAN MARTIN
תאריך: 20-22/06/22 – סגור לרישום
ג’ואן מרטין נוחת בישראל! המאסטר המיוחד מגיע אלינו לכיתת אומן עם ליין של מאפים מורכבים שבהחלט עונים להגדרות חדשנות, יופי וסטייל!
מרטין, הכוכב הבולט ביותר בדור החדש של הקונדיטוריה הצרפתית, ילמד מאפי ראווה מתקדמים בכיתת אומן מהמרתקות והמקצועיות ביותר שהיו בארץ.
מעוניינים לקבל פרטים נוספים ולהתארח לסיור באסטלה כיתת אומן?
השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישמחו לחזור אליכם עם כל מה שחשוב לדעת: