השתלמויות מקצועיות

אמנות עוגות הראווה עם – Frank Haasnoot

אנו שמחים לארח את פרנט האסנוט , שף קונדיטור ושוקולטייר הולדני מהבולטים בעולם , הידוע ביצירתיות , ובחדשנות חסרת הגבולות שלו בתחום הקונדטוריה .
עבודותיו מאופיינות בעיצובים מורכבים , שילובי טעמים נועזים ואסתטיקה מודרנית שמאתגרת את גבולות הקונדטוריה המסורתית . אנחנו מזמינים אתכם להצטרף למאסטר קלאס בינלאומי שכולו איכות – מהרעיון , המרקם ועד למראה ולטעם

11-13/02/25
מחזור בוקר / ערב

לפרטים נוספים »

מאפי בוקר מתקדמים עם גולי פנחסוב

תאריך: 27+28/11/24 מועד ערב- סגור לרישום

תאריך: 11+12/12/24 מועד ערב- סגור לרישום

תאריך: 20+21/01/25 מועד ערב- מקומות אחרונים

עוד הזדמנות פז לפגוש במאפי בוקר שמגיעים לרמה של אמנות מתקדמת. אם אתם רוצים לדעת איך להכין את הדור הבא של המאפים ולקלוע בדיוק למראה, למרקם ולטעם – זה בדיוק זה. נרחיב בנושא בצקי שמרים כרוכים, נכין מעל ל -30 סוגי מאפים מהצד המתוק ומהצד המלוח, ונתרגל עבודה ברמת מורכבות גבוהה מסוגי בצקים שונים.

לפרטים נוספים »

לחמים שעושים וואו

תאריך: 12+13/01/25מקומות אחרונים

בית הספר אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה שמח לארח את גולי פנחסוב עם הלחמים הכי חמים ואיכותיים . לכל אוהבי אפיית הלחם שרוצים להתנסות גם בבצק משוכלל וגם בלחמים מהשורה הראשונה של הבולונז'רי זה בדיוק בשבילכם!

לפרטים נוספים »

אקסטרא קריספי עם גולי פנחסוב

תאריך: 05/09/24 סגור לרישום

תאריך: 04/11/24 סגור לרישום

תאריך: 01/12/24 ההרשמה בעיצומה

יש את הסאונד והמרקם הזה בעולם האפייה, שמכונה קריספי, ולא סתם הוא כזה אהוב. גולי פנחסוב מגיע עם הנושא הזה לשיאים חדשים גם בטעם וגם ביופי, עם שילוב מושלם בין מסורת לחדשנות. במפגש הזה תכינו שלל מאפים מורכבים, ותלמדו באופן. מעשי על טכניקות ייחודיות לשוק הפרטי ומאפיות הבוטיק.

לפרטים נוספים »

פיצה ובצק איטלקי עם גולי פנחסוב

תאריך: 22/12/24 מועד ערב- מקומות אחרונים

אם אתם ופיצות זו אהבה של אמת – זהו בדיוק (אבל בדיוק) המפגש בשבילכם. גולי פנחסוב, האלוף המוכר של תחום הבצקים מגיע עם התוכן הכי טעים בעולם המלוח ועם ניחוח שיגיע עד איטליה. המאסטר קלאס יכלול עבודה מעשית עם סוגי פיצות במגוון קמחים ותנורים, ולמידה מעשית על טכניקות לקבלת דרגות שונות של פריכות.

לפרטים נוספים »

סדנה לבנית תבניות סיליקון לקונדיטורים

תאריך: 27/10+03/11/24 ההרשמה בעיצומה

בית הספר אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה שמח לארח את צוריאל ברקוביץ' אמן הסילקונים להשתלמות חד פעמית בנושא הכנת סילקונים מיוחדים לקונדיטורים
השתלמות מעשית שבה תלמדו לייצר תבניות סילקון מיוחדת לצרכים שלכם ולדרישות של הלקוחות שלכם .

לפרטים נוספים »

קורס גבנות מקצועי

תאריך: 03.09.24סגור לרישום

תאריך: 05.11.24מקומות אחרונים

בית הספר אסטלה כיתת אומן מזמין אתכם למסלול של גבנות מקצועית המתמקד בהכנת מגוון של גבינות בוטיק. בואו ללמוד להכין את הגבינות שלכם בעצמכם.

לפרטים נוספים »

עוגות בוטיק פרווה

תאריך: 20+27/06/24

בית הספר אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה שמח לארח את השף קונדיטור רוני פרדי מרדכי. להשתלמות של עוגות ראווה על טהרת הפרווה. בואו ללמוד איך להפוך כל עוגת ראווה לעוגת ראווה פרווה

לפרטים נוספים »

דליקטסן עם אסטלה- העונה החמה

תאריך: 02+03/07/24

שמחים לשדרג לכם את חווית הטעם והבריאות במזווה הביתי ולהזמין אתכם להשתלמות עם אסטלה. בואו להתנסות ולהעשיר את מגוון החומרים והטכניקות לשימור וליצירת המעדנייה האישית לפי העדפות הטעם והבריאות שלכם. ההשתלמות מועברת על ידי אסטלה, ובסופה תצאו עם צנצנות בטעמים הכי משובחים ועונתיים.

לפרטים נוספים »

אפיה ללא גלוטן

תאריך: 02+09/04/24 – הרישום סגור

אסטלה כיתת אומן שמחים לארח את אורנית רביב-קודנצ’יק, קונדיטורית מומחית בתחום האפייה ללא גלוטן. ההשתלמות המעשית מעניקה ידע וכלים פרקטיים לאפייה באיכות גבוהה, עם טכניקות לשמירה על מרקם וטעם מדוייקים – ועדין משאירה בהצלחה את הגלוטן מחוץ לתמונה.

לפרטים נוספים »

קונדיטוריה ללא גלוטן

תאריך: 29+30/03/22 – הרישום סגור

ללא גלוטן זה כבר הר בה יותר מטרנד. זה צורך וידע שכדאי לשלוט בו. הקונדיטורית יפעת גרונוביץ תפגוש אתכם בהשתלמות מעשית וייחודית שתעמיק בסודות וטכניקות האפייה ללא גלוטן. מבצקים פריכים ועד לחם כפרי, ההשתלמות מעניקה לכם כלים מעשיים לאפייה איכות ית, ומצליחה להשאיר את הגלוטן מחוץ לתמונה.

לפרטים נוספים »

מתוקים מהמטבח הערבי עם לונא זרייק

תאריך: 09/05/23 – הרישום סגור

המתוקים של המטבח הער בי הוכיחו כי הם פנינים קולינריות וכאלו שגורמות לכולנו להתאהב. אם אתם רוצים לדעת יותר, לטעום ולהכיר את הסיפור מאחורי הביס – יש לנו את האורחת המושלמת עבורכם. שף לונא זרייק, הבעלים והשפית של מסעדת "לונה ביסטרו" בנצרת, שתדגים לכם ממיטב הקינוחים ברפרטואר המסורתי, בתוספת הטאץ’ המודרני שלה.

לפרטים נוספים »

קונדיטוריה טבעונית

תאריך: 11+18/06/23 – הרישום סגור

יש מגמות שהן פה כדי להישאר, קונדיטוריה טבעונית היא אחת מהן.דניאל וגנר, קונדיטורית מנוסה ומומחית לתחום תכיר לכם את עולם הפטיסרי הטבעוני: מחומרי גלם, ועד טכניקות ודרכי עבודה. זהו מאסטר קלאס מע שי בו תכינו מגוון קינוחים שכוללים בתוכם עשרות אלמנטים. המפגש יכלול גם רקע תאורטי על חומרי גלם יעודיים למטבח הטבעוני. ממליצים בחום!

לפרטים נוספים »

מאפי ראווה עם JOHAN MARTIN

תאריך: 20-22/06/22 – סגור לרישום

ג’ואן מרטין נוחת בישראל! המאסטר המיוחד מגיע אלינו לכיתת אומן עם ליין של מאפים מורכבים שבהחלט עונים להגדרות חדשנות, יופי וסטייל!

מרטין, הכוכב הבולט ביותר בדור החדש של הקונדיטוריה הצרפתית, ילמד מאפי ראווה מתקדמים בכיתת אומן מהמרתקות והמקצועיות ביותר שהיו בארץ.

לפרטים נוספים »

מעוניינים לקבל פרטים נוספים ולהתארח לסיור באסטלה כיתת אומן?
השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישמחו לחזור אליכם עם כל מה שחשוב לדעת: