שיתוף הפעולה עם אוליבייה בז'אר

כאשר נפגשתי עם אוליבייה בפעם הראשונה ,הוא הזמין אותי אליו לבית הספר שלו. המקום הכה אותי בתדהמה.

ראשית, המקום היה מפואר. שנית, המקום היה מאוד דומה בתפיסה, בארגון ובתכנון הפונקציונלי לבית הספר שלי. היה לי ברור שהבאת אדם עם ידע כשלו כאורח לבית הספר יכול לתרום רבות להרחבת אופקים לי באופן אישי, לבית הספר כמוסד ובעיקר לקהל הלומדים שלי.

הביקור הראשון במרץ שנה שעברה היה הצלחה גדולה.

הביקור השני היה מוצלח אף יותר. הביקוש לסדנאות היה גדול ונאלצנו להוסיף יום נוסף על ארבעת הימים שתוכננו במקור וגם כך נותרו אנשים רבים שרצו להשתתף ולצערנו לא היה להם מקום. הסדנאות עצמן היו מעניינות אף יותר משנה שעברה בעיקר בשל העובדה שהיו יותר נושאים וגם בגלל שאוליבייה היה קצת יותר משוחרר ובחלק מהסדנאות בעקבות שאלות המשתתפים נאות לחלק איתם ( איתנו) את האני המאמין שלו בתחום קונדיטורית ה- (Artizanal ) הקטנה בינונית.

לפי אוליבייה, יכולה הקונדיטוריה הקטנה לעמוד מול קונדיטוריה התעשייתית ולהיות רווחית מאד. הכל עניין של ארגון נכון, לדעת באיזה עסק אתה נמצא (מיקוד), להבין את היתרונות שלך, להיות חדשני מול המתחרים וכו'. כדאי להאמין מאוד בכל מוצר שאתה מייצר וכך גם בחומרי גלם האיכותיים ביותר והטעימים ביותר – וכאשר אין אז לא עושים " On fait pas” .

וקצת בנושא הגאווה הלוקאל–פטריוטית: בפעם הקודמת הצלחנו להדהים את אוליבייה במספר מוצרים שהיו בארץ אותם לא ראה באירופה כמו קפה שחור עם הל ואגוזי לוז בגודל ובאיכות יוצאת מן הכלל.
השנה – מיני אבוקדו ללא גרעינים שלקח גם אותו לצרפת, טחינה איכותית ביותר וחלק ממוצרי הוניל של חברת אמבר פלייבורס, שהייתה גם אחת מנותני החסות לאירוע.

אוליבייה שמשתדל להשתמש בחומרים מקורים הציג השנה עוגה עם מוס הל והבטיח להציג בשנה הבאה מנה על בסיס טחינה.

אני שמחה להודיע כי מתגבשת אפשרות לכיתת אומן בצרפת אצל אוליבייה בחודש פברואר 2008.

הלו"ז יכלול לימוד בהיקף 3-4 ימים בתחום מסויים + ביקורים מקצועיים אצל יצרנים מקומיים בתחום המזון אנו בודקים יתרונות של נסיעה כזאת בקבוצה של 12-16 משתתפים. המעונינים מוזמנים ליצור קשר.

קורסים מומלצים

השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו יחזרו אליכם בהקדם

השתלמויות מקצועיות

לחמים שעושים וואו

תאריך: 13+14/08/24 סגור לרישום

תאריך: 24+25/09/24 סגור לרישום

תאריך: 13+14/10/24 מקומות אחרונים

בית הספר אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה שמח לארח את גולי פנחסוב עם הלחמים הכי חמים ואיכותיים . לכל אוהבי אפיית הלחם שרוצים להתנסות גם בבצק משוכלל וגם בלחמים מהשורה הראשונה של הבולונז'רי זה בדיוק בשבילכם!

קרא עוד »

מאפי בוקר מתקדמים עם גולי פנחסוב

תאריך: 02+03/09/24 מועד ערב – סגור לרישום

תאריך: 08+09/09/24 מועד ערב – סגור לרישום

תאריך: 22+23/09/24 מועד בוקר – סגור לרישום

תאריך: 28+29/10/24 מועד בוקר – סגור לרישום

תאריך: 27+28/11/24 מועד ערב- ההרשמה בעיצומה

עוד הזדמנות פז לפגוש במאפי בוקר שמגיעים לרמה של אמנות מתקדמת. אם אתם רוצים לדעת איך להכין את הדור הבא של המאפים ולקלוע בדיוק למראה, למרקם ולטעם – זה בדיוק זה. נרחיב בנושא בצקי שמרים כרוכים, נכין מעל ל -30 סוגי מאפים מהצד המתוק ומהצד המלוח, ונתרגל עבודה ברמת מורכבות גבוהה מסוגי בצקים שונים.

קרא עוד »

קורס גבנות מקצועי

תאריך: 03.09.24סגור לרישום

תאריך: 05.11.24מקומות אחרונים

בית הספר אסטלה כיתת אומן מזמין אתכם למסלול של גבנות מקצועית המתמקד בהכנת מגוון של גבינות בוטיק. בואו ללמוד להכין את הגבינות שלכם בעצמכם.

קרא עוד »

אקסטרא קריספי עם גולי פנחסוב

תאריך: 21/07/24סגור לרישום

תאריך: 15/08/24סגור לרישום

תאריך: 05/09/24מקומות אחרונים

יש את הסאונד והמרקם הזה בעולם האפייה, שמכונה קריספי, ולא סתם הוא כזה אהוב. גולי פנחסוב מגיע עם הנושא הזה לשיאים חדשים גם בטעם וגם ביופי, עם שילוב מושלם בין מסורת לחדשנות. במפגש הזה תכינו שלל מאפים מורכבים, ותלמדו באופן. מעשי על טכניקות ייחודיות לשוק הפרטי ומאפיות הבוטיק.

קרא עוד »

מעוניינים לקבל פרטים נוספים ולהתארח לסיור באסטלה כיתת אומן?
השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישמחו לחזור אליכם עם כל מה שחשוב לדעת:

דילוג לתוכן