מסלול שוקולטיירים בינלאומי

קורס שוקולטיירים ויצרני ממתקים confiserie בינלאומי, המשותף לשני בתי ספר מהשורה הראשונה בעולם – אסטלה כיתת אומן ללימודי קונדיטוריה והאקדמיה לשוקולד של חברת קקאו בארי בבלגיה, יצרנית השוקולד הגדולה בעולם. זהו קורס השוקולטיירים הבינלאומי היחיד בארץ, ומקנה לבוגריו תעודת גמר משותפת לאסטלה ולאקדמיה לשוקולד של חברת קקאו בארי. אמנות השוקולד והממתקים מגיעה לשיאה: קורס השוקולטיירים […]

קורס לחם מתקדם

קורס בינלאומי מתקדם ללחם ומאפי בוקר בשיתוף – EIDB – Ecole Internationale de Boulangerie France.   הקורס ימנה עד 12 משתתפים, עם יחס של מורה לכל שלושה תלמידים.   המסלול נוצר עבור אנשי מקצוע מנוסים בתחום הלחם והבצקים. התכנים המתקדמים מיועדים לאופים בוגרי קורס לחם מקצועי או בעלי ניסיון של שנתיים לפחות במאפייה המתמחה בלחמי […]

קורס אפיית לחמים

הלימודים בקורס הם בסטנדרט האירופאי הגבוה ביותר. קורס אופי הלחם של אסטלה נבחר על-ידי מגזין "על השולחן" לקורס המקצועי, המקיף והאיכותי ביותר בישראל.   התלמידים בקורס רוכשים ידע תיאורטי רחב ומיומנות טכנית גבוהה ביותר המאפשרים להם, לאחר פרקטיקה, להפוך לאופי לחם איכותיים, אשר עובדים ואף מנהלים מאפיות מובילות, פותחים מאפיות-איכות משלהם ומובילים את תחום אפיית […]

GLOBAL – מסלול קונדיטוריה בינלאומי

GLOBAL – מסלול קונדיטוריה בינלאומי המשותף ל-3 בתי ספר מהמובילים בעולם: אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה, ביה"ס לקונדיטוריה Olivier Bajard והאקדמיה לשוקולד BARRY Callebaut הלימודים בתוכנית הם בסטנדרט האירופאי הגבוה ביותר, ובוגרי התוכנית זוכים לתעודת גמר בינלאומית, המוענקת על-ידי שלושה בתי ספר אלה. קורס קונדיטוריה בינלאומי הוא קורס הקונדיטוריה היחיד בישראל המעניק לבוגריו תעודה כזו. מסלול […]

EXPERT – קונדיטוריה במסלול מקצועי

הקורס מיועד למעוניינים להשתלב בתחום הקונדיטוריה באופן מקצועי. בין אם אתם מתכננים להשתלב לעבודה באחת הקונדיטוריות בארץ ,לעבוד במלון, לפתוח עסק עצמאי, או להפוך לאושיית אינסטגרם כאינפלואנסר בתחום הקונדיטוריה, המסלול העסקי מקנה כישורים מקצועיים ועסקיים הנדרשים להקמה וניהול קריירה מצליחה בתחום.   הלימודים כוללים את כל הקטגוריות של פטיסרי ובולנז'רי, כולל לימודי שוקולד. הלימודים בקורס […]

A-Z – קונדיטוריה במסלול מורחב

קורס הקונדיטוריה המורחב באסטלה הוא קורס הקונדיטוריה המקיף ביותר שקיים היום בארץ. הקורס מיועד לכל אלה אשר יש בליבם תשוקה ואהבה אמיתיים לתחום הקונדיטוריה ומרגישים שהגיע הזמן להעניק לעצמם את הידע שיביא את הרמה שלהם למחוזות חדשים. לימודי קונדיטוריה במסלול Z-A מורחב כוללים את כל הקטגוריות של פטיסרי ובולנז'רי ושוקולד.   תחום הפטיסרי כולל קינוחים […]