GLOBAL – מסלול קונדיטוריה בינלאומי המשותף ל-3 בתי ספר מהמובילים בעולם: אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה, ביה"ס לקונדיטוריה Olivier Bajard והאקדמיה לשוקולד BARRY Callebaut
הלימודים בתוכנית הם בסטנדרט האירופאי הגבוה ביותר, ובוגרי התוכנית זוכים לתעודת גמר בינלאומית, המוענקת על-ידי שלושה בתי ספר אלה. קורס קונדיטוריה בינלאומי הוא קורס הקונדיטוריה היחיד בישראל המעניק לבוגריו תעודה כזו. מסלול GLOBAL כולל השתלמות מתקדמת בלימודי קונדיטוריה עם התמקדות בעוגות ויטרינה וממתקים בבית הספר הבינלאומי לקונדיטוריה של אוליבייה בז'אר "הויטרינה של אוליביה בז'אר" בהיקף של כ-40 שעות אקדמיות שתיערך ב Ecole Internationale De Passierie בפרפיניאן, צרפת, שתי השתלמויות עם מורים זרים מצרפת וגרמניה ו-10 מפגשים עם מהנדס מזון מהטכניון, בנושא טכנולוגיית אפיה. בנוסף, בית הספר מציע השתלמויות מיוחדות עם מרצים מצרפת ומגרמניה בנושאים מגוונים כמו לחם, מחמצות ועוד.