הקורס מיועד למעוניינים להשתלב בתחום הקונדיטוריה באופן מקצועי. בין אם אתם מתכננים להשתלב לעבודה באחת הקונדיטוריות בארץ ,לעבוד במלון, לפתוח עסק עצמאי, או להפוך לאושיית אינסטגרם כאינפלואנסר בתחום הקונדיטוריה, המסלול העסקי מקנה כישורים מקצועיים ועסקיים הנדרשים להקמה וניהול קריירה מצליחה בתחום.
הלימודים כוללים את כל הקטגוריות של פטיסרי ובולנז'רי, כולל לימודי שוקולד. הלימודים בקורס שמים את הדגש על הבנה עמוקה של התלמיד את היסודות של מקצוע הקונדיטוריה. התלמידים לומדים להכיר לעומק את התכונות הייחודיות של כל אחד ואחד מחומרי הגלם ואת ההשפעה שיש לחומר גלם מסוים על חומרי גלם אחרים. מההבנה הזו ניתן לבנות מתכונים חדשים , ואת הסיבה שבגללה מוסיפים מרכיב מסוים למתכון.
התלמידים מבינים לעומק את המהות של הטכניקות והתהליכים בעולם הקונדיטוריה. לאחר שמפנימים את ההיגיון שעומד בבסיס מקצוע הקונדיטוריה, רק אז ניתן לקחת את העקרונות והמתכונים שנלמדו צעד אחד קדימה. אז הקונדיטור בשל לפתח סגנון אישי בתחום הקונדיטוריה.
הבנה והפנמה עמוקה של עקרונות המקצוע – החל מהשיעורים הראשונים, תלמידי הקורס מתרגלים ומיישמים את החומר הנלמד מסגרת שיעורי עבודה מעשית בקונדיטוריה ובכך מכשירה את התלמידים בצורה המיטבית לעבודה כקונדיטורים.