קורס הקונדיטוריה המורחב באסטלה הוא קורס הקונדיטוריה המקיף ביותר שקיים היום בארץ. הקורס מיועד לכל אלה אשר יש בליבם תשוקה ואהבה אמיתיים לתחום הקונדיטוריה ומרגישים שהגיע הזמן להעניק לעצמם את הידע שיביא את הרמה שלהם למחוזות חדשים. לימודי קונדיטוריה במסלול MASTER מורחב כוללים את כל הקטגוריות של פטיסרי ובולנז'רי ושוקולד.
תחום הפטיסרי כולל קינוחים קלאסיים ומודרניים, מוסים, פטיפורים ומגוון רחב של עוגות, עוגיות, בצקים שונים וגלידה.
תחום הבולנז׳רי מוביל את התלמידים את הדרך מקמח לבצק, ומבצק למוצרים. הלימודים כוללים סקירה וניתוח של חומרי הגלם המשמשים להכנת בצקים ולימוד טכניקות לישה, קיפול וטיפול בבצקים שונים של לחם, שמרים, עלים ומאפים מתוקים ומלוחים.