מגשימים את התשוקה לקונדיטוריה עילית

מגשימים את התשוקה לקונדיטוריה עילית

מעוניינים לקבל פרטים נוספים ולהתארח לסיור באסטלה כיתת אומן?
השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישמחו לחזור אליכם עם כל מה שחשוב לדעת:

A-Z – קונדיטוריה במסלול מורחב

קורס הקונדיטוריה המורחב באסטלה הוא קורס הקונדיטוריה המקיף ביותר שקיים היום בארץ. הקורס מיועד לכל אלה אשר יש בליבם תשוקה ואהבה אמיתיים לתחום הקונדיטוריה ומרגישים שהגיע הזמן להעניק לעצמם את הידע שיביא את הרמה שלהם למחוזות חדשים. לימודי קונדיטוריה במסלול Z-A מורחב כוללים את כל הקטגוריות של פטיסרי ובולנז'רי ושוקולד.

 

תחום הפטיסרי כולל קינוחים קלאסיים ומודרניים, מוסים, פטיפורים ומגוון רחב של עוגות, עוגיות, בצקים שונים וגלידה.

 

תחום הבולנז׳רי מוביל את התלמידים את הדרך מקמח לבצק, ומבצק למוצרים. הלימודים כוללים סקירה וניתוח של חומרי הגלם המשמשים להכנת בצקים ולימוד טכניקות לישה, קיפול וטיפול בבצקים שונים של לחם, שמרים, עלים ומאפים מתוקים ומלוחים.

קרא/י עוד

בשיעורי שוקולד מתמחים בטמפרור שוקולד ובהכנת מגוון פרלינים, טבלאות שוקולד ועוד

 

הלימודים משלבים התנסות בהדרכת מורה בכיתות מרווחות עם מספר תלמידים מצומצם. בנוסף עומדת לשירות התלמידים מערכת סרטונים ענקית המציעה תוכן נוסף שכולל מתכונים, הדגמות והרצאות שמועברות ע"י אסטלה, ובכך פותחת מסלול הכשרה נוסף המאפשר לתלמידים לפתח את הכישורים גם במטבח הביתי. זאת בנוסף לכל הידע, הטכניקות ההתנסות המעשית כבר מהשיעור הראשון בין כותלי בית הספר. הקורס מועבר על-ידי מיטב המורים הקיימים כיום בתחום הקונדיטוריה. אסטלה כיתת אומן ללימודי קונדיטוריה היה תמיד בית הספר הראשון שייבא מחו"ל חומרי גלם איכותיים וחדשניים ואת הציוד העדכני ביותר שיצא לשוק. אלה וגם אלה עומדים לרשות תלמידי הקורס, אשר זוכים ללמוד בעזרת החומרים והציוד הטובים והחדישים ביותר.

 

בסיום הקורס מוענקת תעודה אשר מאפשרת לכל בוגר להשתלב בתחום הקונדיטוריה בארץ ובעולם אם יבחר ללכת בדרך המקצועית. סגל בית הספר מסייע לבוגרים למצוא עבודה בסיום הלימודים ולהשתלב בעולם הקונדיטוריה בתפקידים שהולמים את כישוריהם ואת הידע וההכשרה האיכותיים שהוענקו להם באסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה.

 

קורסי הקונדיטוריה של אסטלה הכשירו לאורך השנים ומכשירים כיום מאות קונדיטורים מצטיינים, אשר פיתחו לעצמם אמירה אישית בתחום הקונדיטוריה, תרמו לפיתוח התחום לכיוונים מרתקים ומובילים כיום את ענף הקונדיטוריה בארץ ובעולם.

250 שעות סטאז' מתוך הקורס בקונדיטוריות ובמסעדות מובילות בארץ  (לא חובה).

מה בתפריט

תעודת קונדיטור המוכרת בארץ ובחו”ל

520 שעות לימוד כולל סטאז'

המסלול מתקיים במתכונת בוקר או ערב ושישי

פורום מקצועי המספק מענה מסביב לשעון

פיתוח כלים לעבודה ברמה יסודית, מקצועית ויצירתית

הקורסים באסטלה כיתת אומן

8-12

קבוצות לימוד אינטימיות המאפשרות יחס אישי. עד 12 משתתפים

90%

מעשי - לימודים מבוססים התנסות אישית בפרטיקה לכל תלמיד

צוות

צוות מורים קבוע ומיומן הכולל שפים קונדיטורים

TECH

המסלולים כוללים קורס טכנולוגיות אפייה מקיף עם מהנדס מזון

פורום

תמיכה מקצועית וליווי רציף מעבר למסגרת הקורס והשיעורים

- קורסים נוספים שעשויים לעניין אותך -

דילוג לתוכן