הלימודים בקורס הם בסטנדרט האירופאי הגבוה ביותר. קורס אופי הלחם של אסטלה נבחר על-ידי מגזין "על השולחן" לקורס המקצועי, המקיף והאיכותי ביותר בישראל.
התלמידים בקורס רוכשים ידע תיאורטי רחב ומיומנות טכנית גבוהה ביותר המאפשרים להם, לאחר פרקטיקה, להפוך לאופי לחם איכותיים, אשר עובדים ואף מנהלים מאפיות מובילות, פותחים מאפיות-איכות משלהם ומובילים את תחום אפיית הלחם בארץ ובעולם.
במהלך הקורס יוכנו הלחמים הבאים: לחמים על בסיס קמח סמולינה, בגט, ג'בטה, לחמי דורום עם מחמצת, לחמי שיפון עם מחמצת, לחמי שיפון 100%, שיפון רוסטיק, לחם רב דגנים, לחמים על בסיס קמח מלא, לחמים מתוקים, חלות, לחמניות, לחמי קסטן: שיפון ולבן, לחמים מיוחדים, בריוש, פנטונה pain de mie ועוד…