מעוניינים לקבל פרטים נוספים ולהתארח לסיור באסטלה כיתת אומן?
השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישמחו לחזור אליכם עם כל מה שחשוב לדעת:
קורס מעשי וייחודי מסוגו בישראל ללימודי גבנות מקצועיים. המסלול מתמקד בהכנה ובטעימות מודרכות של יוגורטים, גבינות חצי קשות טריות ומובחלות, גבינות פסטה פילאטה (גבינות במשיכה כמו מוצרלה) וגבינות כבשים שונות. הידע המועבר בקורס מאפשר להכין גבינות בוטיק מקצועיות, לצריכה אישית או בסדרות קטנות. בין הגבינות שילמדו: גבינות תום, קממבר, פטה/בולגרית/צפתית, פניר הודית, מסקרפונה, מוצרלה, חלומי, יוגורטים ועוד.
הקורס מקנה תעודת גמר המוכרת בארץ ובחו”ל
7 מפגשים. המסלול כולל סיור מקצועי במחלבה
המסלול מתקיים במתכונת שיעורי ערב בלבד
המסלול מעשי ומשלב טכניקות גבנות מסורתיות וחדשניות
הקורס מועבר ע"י שף גבן - גל צור ועל ידי אסטלה
גישה לסרטוני הדגמה ולהרצאות מלוות של אסטלה
תיאוריה ופרקטיקה של תפקידי חומרי הגלם בעולם הגבינות
טעימות השוואתיות ומקצועיות של סוגי גבינות / מרקמים
נוסחאות להכנת סוגי גבינות שונים וגורמי ההצלחה שלהן
סיור מקצועי וטעימות במחלבה יצרנית לגבינות איכות
הזדמנות לגרום לחלב להפוך לסדרת גבינות מדוייקות במרקמים וטעמים מגוונים
- קורסים נוספים שעשויים לעניין אותך -