קורס בינלאומי מתקדם ללחם ומאפי בוקר בשיתוף – EIDB – Ecole Internationale de Boulangerie France.
הקורס ימנה עד 12 משתתפים, עם יחס של מורה לכל שלושה תלמידים.
המסלול נוצר עבור אנשי מקצוע מנוסים בתחום הלחם והבצקים. התכנים המתקדמים מיועדים לאופים בוגרי קורס לחם מקצועי או בעלי ניסיון של שנתיים לפחות במאפייה המתמחה בלחמי מחמצת.
בתוכנית נאפה ונטעם לחמים שונים שמקורם ברחבי אירופה, ונתנסה בטכניקות לשיפור יעילות ייצור הלחם, בשיטות ובתוספים שונים לטיפול בבצק מושהה.