להתחיל אופה - לסיים מאסטר בייקר

להתחיל אופה - לסיים מאסטר בייקר

מעוניינים לקבל פרטים נוספים ולהתארח לסיור באסטלה כיתת אומן?
השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישמחו לחזור אליכם עם כל מה שחשוב לדעת:

קורס לחם מתקדם

קורס בינלאומי מתקדם ללחם ומאפי בוקר בשיתוף – EIDB – Ecole Internationale de Boulangerie France.

 

הקורס ימנה עד 12 משתתפים, עם יחס של מורה לכל שלושה תלמידים.

 

המסלול נוצר עבור אנשי מקצוע מנוסים בתחום הלחם והבצקים. התכנים המתקדמים מיועדים לאופים בוגרי קורס לחם מקצועי או בעלי ניסיון של שנתיים לפחות במאפייה המתמחה בלחמי מחמצת.

 

בתוכנית נאפה ונטעם לחמים שונים שמקורם ברחבי אירופה, ונתנסה בטכניקות לשיפור יעילות ייצור הלחם, בשיטות ובתוספים שונים לטיפול בבצק מושהה.

 

קרא/י עוד

הקורס הייחודי מעשיר ומעמיק את הידע המקצועי בתחום המחמצות ומתמקד בהשפעת הזווית המדעית על התוצר המוגמר, ובכך מעניק לבוגרים שליטה מדעית בטכניקות של מחמצות. המשתתפים יחוו את האופן בו טכניקות התחלתיות ותסיסות שונות של מחמצות משפיעות על מערכת היחסים בין הבקטריות והאנזימים, כמו גם את השפעת ה-PH על האקולוגיה של המיקרואורגניזמים הנמצאים במחמצת. השפעת המדע על המחמצת באה לידי ביטוי בטעם, במרקם ובמראה הלחם.

 

המורים:

הקורס יועבר על ידי מאסטר בייקר Thomas Teffri-Chambelland מנהל בית הספר EIDB ובשיתוף עם מורה  נוסף מ EIDB ורנית שחר – מנהלת תחום בצקים ואסטלה.

 

הקורס מקנה תעודה בינלאומית המשותפת לאסטלה כיתת אומן ול-EIDB

מה בתפריט

תעודה בינלאומית משותפת לאסטלה ולבית הספר הצרפתי

5 ימי לימוד מלאים ורציפים. מיועד לאופים מקצועיים ומנוסים

17-21/11/24 ההרשמה בעיצומה

לימוד מגוון בצקי ולחמי מחמצת, טכניקות, מוצרים ומאפים מתקדמים

מועבר בשיתוף בית הספר למחמצות ובולנז’רי מצרפת

גישה לסרטוני הדגמה ולהרצאות מלוות של אסטלה

הקורסים באסטלה כיתת אומן

8-12

קבוצות לימוד אינטימיות המאפשרות יחס אישי. עד 12 משתתפים

90%

מעשי - לימודים מבוססים התנסות אישית בפרטיקה לכל תלמיד

צוות

צוות מורים קבוע ומיומן הכולל שפים קונדיטורים מישראל ומחו”ל

TECH

המסלולים כוללים קורס טכנולוגיות אפייה מקיף עם מהנדס מזון

פורום

תמיכה מקצועית וליווי רציף מעבר למסגרת הקורס והשיעורים

- קורסים נוספים שעשויים לעניין אותך -

דילוג לתוכן