-
מאתתגובות
-
מתכון של שף קונדיטור תמיר אינגל מצוות ביה"ס1,000 גר' קמח
60 גר' שמרים
450 גר' חלב
160 גר' חמאה
200 גר' סוכר
50 גר' ביצה
40 גר' חלמונים
10 גר' מלח
גרידת לימון
10 גר' ברנדי
1980 גר' סה"כ
אופן ההכנה:
ללוש לבצק חלק וגמיש. להניח להתפחה מכוסה במגבת עד להכפלת נפח.
ליצור כדורים 40 גר' היחידה ולהניח להתפחה נוספת להכפלת נפח.
טיגון בשמן °180: יש להניח את כדור הבצק בשמן, כש"הצד התחתון " שהיה על משטח העבודה פונה כלפי מעלה. לכסות את הסיר ולטגן כ- 3 דקות.להסיר מכסה, להפוך את הסופגניה ולטגןכ- 3 דקות נוספות. הסופגניה אמורה להתהפך בקלות.
מילוי –ריבה או כרצונכם.10/12/2009 11:21:16
-
יעל היינריךהי תמיר
אני למדתי שאסטלה לפני 4.5 שנים ואז אסטלה נתנה לנו מתכון מדהים לסופגניות (כזה של דף בצק על דף בצק עם מילוי לא בהזרקה
איבדתי אותו ואני אשמח אם תוכל לבקש אותה לשתף אותו שוב15/12/2009 11:36:55
-
אסטלהיעל אני מבטיחה לחפש את המתכון.
אסטלה22/12/2009 18:13:35
-
תמרשלום
קיבלתי מאמי מתכון של סבתי ז"ל מתורםג מגרמנית
לפי דעתי יש טעות במתכון כאילו על כמות הקמח יש יותר מידי נוזלים
זה המתכון אשמח אם תוכלו לייעץ לי אם הגיוני לשים חצי מכמות החלב הרשומה וכן החלבונים
גר' שמרים.
1 כף חלב.
1 כף סוכר.1/2 ק"ג קמח.
2 כפות סוכר.
50 ג"ר מרגרינה מומסת.
4 חלמונים(צהוב).
1 עד אחד וחצי כוסות חלב.
קליפת לימון מגוררת.
כמה טיפות רום.15/12/2009 21:31:41
-
אסטלהתמר המתכון מופיע בצורה חסרה.
אבל המתכון לא נראה לי רך מדי בהנחה שכוס חלב=240 גר'.
מכאן יוצא של1 ק"ג קמח את מוסיפה 480 גר' חלב+חלמונים+ שומנים וזה נראה מצויין. אז תנסי שוב22/12/2009 18:06:10
-
שניהיי,
בקשר לשמרים, הכוונה לשמרים טריים?
כמה שמרים יבשים? -
מאתתגובות