לחמי מסורת גרמנים עם המאסטר FALK
אנחנו שמחים לארח השתלמות לחם בינלאומית מתקדמת. המאסטר בייקר הגרמני פאלק סוטפלס מגיע אלינו ללמד את אמנות הלחמים הגרמנים. בהשתלמות תלמדו מגוון תוצרים מרתקים כגון: לחם היער השחור עם טוויסט של המאסטר הבייקר | לחם כמות ( קמח חורסאן) דגן עתיק | לחמניות סלק | לחם 7 דגנים | פרעצל | לחם פומפרניקל | לחם […]
יש לכם הזדמנות לסטאז' מרגש בפריז אצל השף קונדיטור Philippe Conticini
בוגרים יקרים ! במסגרת הפעילות הבינלאומית של בית הספר נפתחה בפניכם ההזדמנות לסטאז' מרגש בפריז. אצל השף קונדיטור Philippe conticini מוזמנים להגיש קורות חיים ולצאת למסע עם המון השראה , ידע והתנסות .
מאפי בוקר ומאפים מתוקים על בסיס מחמצות בלבד THOMAS TEFFRI
בית הספר "אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה " גאה לקיים קורס בינלאומי של ויינואזרי מתקדם למאפי בוקר ומאפים מתוקים על בסיס מחמצות מתוקות בלבד ! בשיתוף של EIDB- Ecole internationale de boulangerie France 15-18/04/24 הכיתה מלאה
שוקולד בברצלונה עם אסטלה
בואו לע שות את השוקולד שלכם בעצמכם, ובברצלונה! לראשונהEPGB – בישרא ל יוצאת משלחת בליווי אסטלה לבית הספר המוערך בברצלונה. Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona המטרה – ללמוד את תורת השוקולד והפקתו. את המשלחת יכשירו בהכנת שוקולד משלב עיבוד הפולים ועד לשלב הסופי – BEAN TO BAR
אמנות הממתקים עם אסטלה
בואו למאסטר קלאס עם אסטלה של אמנות הממתקים -קונפיסרי ביומיים מרתקים ומלאי צבע. לומדים, מכינים וטועמים מגוון של מתוקים יצירתיים בעבודת יד כמו מרציפן, מרשמלו, נוגט פיסטוק / שוקולד, סוכריות רכות / קשות, פאדג' אנגלי, דראז'ה מסוגים שונים ועוד. מתאים במיוחד לאוהבי מרקמים, טעמים וגוונים של מתוק מהסוג הכי איכותי.
מאפי ראווה עם JOHAN MARTIN
ג’ואן מרטין נוחת בישראל! המאסטר המיוחד מגיע אלינו לכיתת אומן עם ליין של מאפים מורכבים שבהחלט עונים להגדרות חדשנות, יופי וסטייל! מרטין, הכוכב הבולט ביותר בדור החדש של הקונדיטוריה הצרפתית, ילמד מאפי ראווה מתקדמים בכיתת אומן מהמרתקות והמקצועיות ביותר שהיו בארץ.