אמנות עוגות הראווה עם – Frank Haasnoot

אנו שמחים לארח את פרנט האסנוט , שף קונדיטור ושוקולטייר הולדני מהבולטים בעולם , הידוע ביצירתיות , ובחדשנות חסרת הגבולות שלו בתחום הקונדטוריה .
עבודותיו מאופיינות בעיצובים מורכבים , שילובי טעמים נועזים ואסתטיקה מודרנית שמאתגרת את גבולות הקונדטוריה המסורתית . אנחנו מזמינים אתכם להצטרף למאסטר קלאס בינלאומי שכולו איכות – מהרעיון , המרקם ועד למראה ולטעם

11-13/02/25
מחזור בוקר / ערב

מאפי בוקר מתקדמים עם גולי פנחסוב

תאריך: 11+12/12/24 מועד ערב- סגור לרישום

תאריך: 20+21/01/25 מועד ערב- סגור לרישום

תאריך: 16+17/02/25 מועד ערב- מקומות אחרונים

עוד הזדמנות פז לפגוש במאפי בוקר שמגיעים לרמה של אמנות מתקדמת. אם אתם רוצים לדעת איך להכין את הדור הבא של המאפים ולקלוע בדיוק למראה, למרקם ולטעם – זה בדיוק זה. נרחיב בנושא בצקי שמרים כרוכים, נכין מעל ל -30 סוגי מאפים מהצד המתוק ומהצד המלוח, ונתרגל עבודה ברמת מורכבות גבוהה מסוגי בצקים שונים.

טארטלטים למתקדמים

תאריך: 07+08/10/24סגור לרישום

תאריך: 03+04/02/25מקומות אחרונים

טארטים למתקדמים – מפגש יחודי ומעשי עם השף קונדיטור דניאל לביא לבעלי נסיון בלבד

לחמי מסורת גרמנים עם המאסטר בייקר FALK

תאריך: 19+20/02/25- ההרשמה בעיצומה

אנחנו שמחים לארח השתלמות לחם בינלאומית מתקדמת. המאסטר בייקר הגרמני פאלק סוטפלס מגיע אלינו ללמד את אמנות הלחמים הגרמנים.

בהשתלמות תלמדו מגוון תוצרים מרתקים כגון: לחם היער השחור עם טוויסט של המאסטר הבייקר | לחם קמוט( קמח חורסאן) דגן עתיק | לחמניות סלק | לחם 7 דגנים | פרעצל | לחם פומפרניקל | לחם בהשהיה לילית ועוד.

לחמים שעושים וואו

תאריך: 12+13/01/25מקומות אחרונים

בית הספר אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה שמח לארח את גולי פנחסוב עם הלחמים הכי חמים ואיכותיים . לכל אוהבי אפיית הלחם שרוצים להתנסות גם בבצק משוכלל וגם בלחמים מהשורה הראשונה של הבולונז'רי זה בדיוק בשבילכם!

אקסטרא קריספי עם גולי פנחסוב

תאריך: 01/12/24 סגור לרישום

תאריך: 27/01/25 ההרשמה בעיצומה

יש את הסאונד והמרקם הזה בעולם האפייה, שמכונה קריספי, ולא סתם הוא כזה אהוב. גולי פנחסוב מגיע עם הנושא הזה לשיאים חדשים גם בטעם וגם ביופי, עם שילוב מושלם בין מסורת לחדשנות. במפגש הזה תכינו שלל מאפים מורכבים, ותלמדו באופן. מעשי על טכניקות ייחודיות לשוק הפרטי ומאפיות הבוטיק.

פיצה ובצק איטלקי עם גולי פנחסוב

תאריך: 22/12/24 מועד ערב- סגור לרישום

תאריך: 02/02/24 מועד ערב- מקומות אחרונים

אם אתם ופיצות זו אהבה של אמת – זהו בדיוק (אבל בדיוק) המפגש בשבילכם. גולי פנחסוב, האלוף המוכר של תחום הבצקים מגיע עם התוכן הכי טעים בעולם המלוח ועם ניחוח שיגיע עד איטליה. המאסטר קלאס יכלול עבודה מעשית עם סוגי פיצות במגוון קמחים ותנורים, ולמידה מעשית על טכניקות לקבלת דרגות שונות של פריכות.

קורס קונדיטוריה לנוער

קורס קונדטוריה מקצועי לבני נוער 14-18 קורס קונדטוריה מקצועי ומעשי שילמד אתכם איך לעשות קינוחים שעושים וואו

תאריך: 09/05/25ההרשמה בעיצומה

סדנה לבנית תבניות סיליקון לקונדיטורים

תאריך: 27/10+03/11/24 ההרשמה בעיצומה

בית הספר אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה שמח לארח את צוריאל ברקוביץ' אמן הסילקונים להשתלמות חד פעמית בנושא הכנת סילקונים מיוחדים לקונדיטורים
השתלמות מעשית שבה תלמדו לייצר תבניות סילקון מיוחדת לצרכים שלכם ולדרישות של הלקוחות שלכם .

קורס גבנות מקצועי

תאריך: 03.09.24סגור לרישום

תאריך: 05.11.24מקומות אחרונים

בית הספר אסטלה כיתת אומן מזמין אתכם למסלול של גבנות מקצועית המתמקד בהכנת מגוון של גבינות בוטיק. בואו ללמוד להכין את הגבינות שלכם בעצמכם.