קורס קונדיטוריה לנוער

לראשונה באסטלה כיתת אומן – קורס קונדטוריה מקצועי לנוער 14-18 קורס קונדטוריה מקצועי ומעשי שילמד אתכם איך לעשות קינוחים שעושים וואו 6 מפגשים בשעות הבוקר מתחיל ב 16.07.24  

עוגות בוטיק פרווה

בית הספר אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה שמח לארח את השף קונדיטור רוני פרדי מרדכי להשתלמות של עוגות ראווה על טהרת הפרווה בואו ללמוד איך להפוך כל עוגת ראווה לעוגת ראווה פרווה 20+27/06/24 – ההרשמה בעיצומה  

דליקטסן עם אסטלה- העונה החמה

שמחים לשדרג לכם את חווית הטעם והבריאות במזווה הביתי ולהזמין אתכם להשתלמות עם אסטלה. בואו להתנסות ולהעשיר את מגוון החומרים והטכניקות לשימור וליצירת המעדנייה האישית לפי העדפות הטעם והבריאות שלכם. ההשתלמות מועברת על ידי אסטלה, ובסופה תצאו עם צנצנות בטעמים הכי משובחים ועונתיים. 02+03/07/24 ההרשמה בעיצומה

לחמים שעושים וואו

בית הספר אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה שמח לארח את גולי פנחסוב עם הלחמים הכי חמים ואיכותיים . לכל אוהבי אפיית הלחם שרוצים להתנסות גם בבצק משוכלל וגם בלחמים מהשורה הראשונה של הבולונז'רי זה בדיוק בשבילכם ! 07+08/05/24 סגור לרישום 18+19/06/24 ההרשמה בעיצומה

מאפי בוקר מתקדמים עם גולי פנחסוב

עוד הזדמנות פז לפגוש במאפי בוקר שמגיעים לרמה של אמנות מתקדמת. אם אתם רוצים לדעת איך להכין את הדור הבא של המאפים ולקלוע בדיוק למראה, למרקם ולטעם – זה בדיוק זה. נרחיב בנושא בצקי שמרים כרוכים, נכין מעל ל -30 סוגי מאפים מהצד המתוק ומהצד המלוח, ונתרגל עבודה ברמת מורכבות גבוהה מסוגי בצקים שונים. מועד […]

קורס גבנות מקצועי

בית הספר אסטלה כיתת אומן מזמין אתכם למסלול של גבנות מקצועית המתמקד בהכנת מגוון של גבינות בוטיק . בואו ללמוד להכין את הגבינות שלכם בעצמכם . 7 מפגשים תאריך תחילת הקורס 07.05.24  

פיצה ובצק איטלקי עם גולי פנחסוב

אם אתם ופיצות זו אהבה של אמת – זהו בדיוק (אבל בדיוק) המפגש בשבילכם. גולי פנחסוב, האלוף המוכר של תחום הבצקים מגיע עם התוכן הכי טעים בעולם המלוח ועם ניחוח שיגיע עד איטליה. המאסטר קלאס יכלול עבודה מעשית עם סוגי פיצות במגוון קמחים ותנורים, ולמידה מעשית על טכניקות לקבלת דרגות שונות של פריכות. 04.02.24 – […]

אקסטרא קריספי עם גולי פנחסוב

יש את הסאונד והמרקם הזה בעולם האפייה, שמכונה קריספי, ולא סתם הוא כזה אהוב. גולי פנחסוב מגיע עם הנושא הזה לשיאים חדשים גם בטעם וגם ביופי, עם שילוב מושלם בין מסורת לחדשנות. במפגש הזה תכינו שלל מאפים מורכבים, ותלמדו באופן מעשי על טכניקות ייחודיות לשוק הפרטי ומאפיות הבוטיק. 11/04/24- הכיתה מלאה 15/05/24 הכיתה מלאה 06/06/24- […]

השתלמות ממתקים עם המאסטר MOF Serge Granger

בואו לעשות וללמוד ממתקים מהמאסטר הבינלאומי מצרפת MOF Serge Granger מזמינים אתכם ליומיים לאוהבי מרקמים , טעמים וגוונים של המתוק הכי איכותי ! 29+30/05/24 – סגור לרישום 30+31/05/24 – סגור לרישום

אפיה ללא גלוטן

אסטלה כיתת אומן שמחים לארח את אורנית רביב-קודנצ’יק, קונדיטורית מומחית בתחום האפייה ללא גלוטן. ההשתלמות המעשית מעניקה ידע וכלים פרקטיים לאפייה באיכות גבוהה, עם טכניקות לשמירה על מרקם וטעם מדוייקים – ועדין משאירה בהצלחה את הגלוטן מחוץ לתמונה.   02.04.2024 + 09.04.24 השתלמויות דו יומית