לחמים שעושים וואו

תאריך: 13+14/08/24 סגור לרישום

תאריך: 24+25/09/24 סגור לרישום

תאריך: 13+14/10/24 מקומות אחרונים

בית הספר אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה שמח לארח את גולי פנחסוב עם הלחמים הכי חמים ואיכותיים . לכל אוהבי אפיית הלחם שרוצים להתנסות גם בבצק משוכלל וגם בלחמים מהשורה הראשונה של הבולונז'רי זה בדיוק בשבילכם!

מאפי בוקר מתקדמים עם גולי פנחסוב

תאריך: 02+03/09/24 מועד ערב – סגור לרישום

תאריך: 08+09/09/24 מועד ערב – סגור לרישום

תאריך: 22+23/09/24 מועד בוקר – סגור לרישום

תאריך: 28+29/10/24 מועד בוקר – סגור לרישום

תאריך: 27+28/11/24 מועד ערב- ההרשמה בעיצומה

עוד הזדמנות פז לפגוש במאפי בוקר שמגיעים לרמה של אמנות מתקדמת. אם אתם רוצים לדעת איך להכין את הדור הבא של המאפים ולקלוע בדיוק למראה, למרקם ולטעם – זה בדיוק זה. נרחיב בנושא בצקי שמרים כרוכים, נכין מעל ל -30 סוגי מאפים מהצד המתוק ומהצד המלוח, ונתרגל עבודה ברמת מורכבות גבוהה מסוגי בצקים שונים.

קורס גבנות מקצועי

תאריך: 03.09.24סגור לרישום

תאריך: 05.11.24מקומות אחרונים

בית הספר אסטלה כיתת אומן מזמין אתכם למסלול של גבנות מקצועית המתמקד בהכנת מגוון של גבינות בוטיק. בואו ללמוד להכין את הגבינות שלכם בעצמכם.

אקסטרא קריספי עם גולי פנחסוב

תאריך: 21/07/24סגור לרישום

תאריך: 15/08/24סגור לרישום

תאריך: 05/09/24מקומות אחרונים

יש את הסאונד והמרקם הזה בעולם האפייה, שמכונה קריספי, ולא סתם הוא כזה אהוב. גולי פנחסוב מגיע עם הנושא הזה לשיאים חדשים גם בטעם וגם ביופי, עם שילוב מושלם בין מסורת לחדשנות. במפגש הזה תכינו שלל מאפים מורכבים, ותלמדו באופן. מעשי על טכניקות ייחודיות לשוק הפרטי ומאפיות הבוטיק.

פיצה ובצק איטלקי עם גולי פנחסוב

תאריך: 29/09/24 מועד בוקר- סגור לרישום

תאריך: 04/11/24 מועד ערב- מקומות אחרונים

אם אתם ופיצות זו אהבה של אמת – זהו בדיוק (אבל בדיוק) המפגש בשבילכם. גולי פנחסוב, האלוף המוכר של תחום הבצקים מגיע עם התוכן הכי טעים בעולם המלוח ועם ניחוח שיגיע עד איטליה. המאסטר קלאס יכלול עבודה מעשית עם סוגי פיצות במגוון קמחים ותנורים, ולמידה מעשית על טכניקות לקבלת דרגות שונות של פריכות.

טארטלטים למתקדמים

תאריך: 11+12/08/24סגור לרישום

תאריך: 16+17/09/24סגור לרישום

תאריך: 07+08/10/24סגור לרישום

טארטים למתקדמים – מפגש יחודי ומעשי עם השף קונדיטור דניאל לביא לבעלי נסיון בלבד

קורס קונדיטוריה לנוער

תאריך: 16+17/07/24 סגור לרישום

תאריך: 06+07/08/24 סגור לרישום

לראשונה באסטלה כיתת אומן – קורס קונדטוריה מקצועי לנוער 14-18 קורס קונדטוריה מקצועי ומעשי שילמד אתכם איך לעשות קינוחים שעושים וואו

עוגות בוטיק פרווה

תאריך: 20+27/06/24

בית הספר אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה שמח לארח את השף קונדיטור רוני פרדי מרדכי. להשתלמות של עוגות ראווה על טהרת הפרווה. בואו ללמוד איך להפוך כל עוגת ראווה לעוגת ראווה פרווה

דליקטסן עם אסטלה- העונה החמה

תאריך: 02+03/07/24

שמחים לשדרג לכם את חווית הטעם והבריאות במזווה הביתי ולהזמין אתכם להשתלמות עם אסטלה. בואו להתנסות ולהעשיר את מגוון החומרים והטכניקות לשימור וליצירת המעדנייה האישית לפי העדפות הטעם והבריאות שלכם. ההשתלמות מועברת על ידי אסטלה, ובסופה תצאו עם צנצנות בטעמים הכי משובחים ועונתיים.

השתלמות ממתקים עם המאסטר MOF Serge Granger

תאריך: 30+31/05/24 – סגור לרישום

בואו לעשות וללמוד ממתקים מהמאסטר הבינלאומי מצרפת MOF Serge Granger מזמינים אתכם ליומיים לאוהבי מרקמים , טעמים וגוונים של המתוק הכי איכותי !