טארטלטים למתקדמים

תאריך: 11+12/03/25סגור לרישום

תאריך: 05+06/05/25סגור לרישום

תאריך: 11+12/06/25סגור לרישום

טארטים למתקדמים – מפגש יחודי ומעשי עם השף קונדיטור דניאל לביא לבעלי נסיון בלבד

אמנות עוגות הראווה עם – Frank Haasnoot

אנו שמחים לארח את פרנט האסנוט , שף קונדיטור ושוקולטייר הולדני מהבולטים בעולם , הידוע ביצירתיות , ובחדשנות חסרת הגבולות שלו בתחום הקונדטוריה .
עבודותיו מאופיינות בעיצובים מורכבים , שילובי טעמים נועזים ואסתטיקה מודרנית שמאתגרת את גבולות הקונדטוריה המסורתית . אנחנו מזמינים אתכם להצטרף למאסטר קלאס בינלאומי שכולו איכות – מהרעיון , המרקם ועד למראה ולטעם

11-13/02/25
מחזור בוקר / ערב

לחמי מסורת גרמנים עם המאסטר בייקר FALK

תאריך: 19+20/02/25- ההרשמה בעיצומה

אנחנו שמחים לארח השתלמות לחם בינלאומית מתקדמת. המאסטר בייקר הגרמני פאלק סוטפלס מגיע אלינו ללמד את אמנות הלחמים הגרמנים.

בהשתלמות תלמדו מגוון תוצרים מרתקים כגון: לחם היער השחור עם טוויסט של המאסטר הבייקר | לחם קמוט( קמח חורסאן) דגן עתיק | לחמניות סלק | לחם 7 דגנים | פרעצל | לחם פומפרניקל | לחם בהשהיה לילית ועוד.

אפיה ללא גלוטן

תאריך: 02+09/04/24 – הרישום סגור

אסטלה כיתת אומן שמחים לארח את אורנית רביב-קודנצ’יק, קונדיטורית מומחית בתחום האפייה ללא גלוטן. ההשתלמות המעשית מעניקה ידע וכלים פרקטיים לאפייה באיכות גבוהה, עם טכניקות לשמירה על מרקם וטעם מדוייקים – ועדין משאירה בהצלחה את הגלוטן מחוץ לתמונה.

סדנה לבנית תבניות סיליקון לקונדיטורים

תאריך: 27/10+03/11/24 ההרשמה בעיצומה

בית הספר אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה שמח לארח את צוריאל ברקוביץ' אמן הסילקונים להשתלמות חד פעמית בנושא הכנת סילקונים מיוחדים לקונדיטורים
השתלמות מעשית שבה תלמדו לייצר תבניות סילקון מיוחדת לצרכים שלכם ולדרישות של הלקוחות שלכם .

עוגות בוטיק פרווה

תאריך: 20+27/06/24

בית הספר אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה שמח לארח את השף קונדיטור רוני פרדי מרדכי. להשתלמות של עוגות ראווה על טהרת הפרווה. בואו ללמוד איך להפוך כל עוגת ראווה לעוגת ראווה פרווה

מתוקים מהמטבח הערבי עם לונא זרייק

תאריך: 09/05/23 – הרישום סגור

המתוקים של המטבח הער בי הוכיחו כי הם פנינים קולינריות וכאלו שגורמות לכולנו להתאהב. אם אתם רוצים לדעת יותר, לטעום ולהכיר את הסיפור מאחורי הביס – יש לנו את האורחת המושלמת עבורכם. שף לונא זרייק, הבעלים והשפית של מסעדת "לונה ביסטרו" בנצרת, שתדגים לכם ממיטב הקינוחים ברפרטואר המסורתי, בתוספת הטאץ’ המודרני שלה.

קונדיטוריה טבעונית

תאריך: 11+18/06/23 – הרישום סגור

יש מגמות שהן פה כדי להישאר, קונדיטוריה טבעונית היא אחת מהן.דניאל וגנר, קונדיטורית מנוסה ומומחית לתחום תכיר לכם את עולם הפטיסרי הטבעוני: מחומרי גלם, ועד טכניקות ודרכי עבודה. זהו מאסטר קלאס מע שי בו תכינו מגוון קינוחים שכוללים בתוכם עשרות אלמנטים. המפגש יכלול גם רקע תאורטי על חומרי גלם יעודיים למטבח הטבעוני. ממליצים בחום!

מאפי ראווה עם JOHAN MARTIN

תאריך: 20-22/06/22 – סגור לרישום

ג’ואן מרטין נוחת בישראל! המאסטר המיוחד מגיע אלינו לכיתת אומן עם ליין של מאפים מורכבים שבהחלט עונים להגדרות חדשנות, יופי וסטייל!

מרטין, הכוכב הבולט ביותר בדור החדש של הקונדיטוריה הצרפתית, ילמד מאפי ראווה מתקדמים בכיתת אומן מהמרתקות והמקצועיות ביותר שהיו בארץ.