קורס גבנות מקצועי

תאריך: 26-27/04/2026
בית הספר אסטלה כיתת אומן מזמין אתכם למסלול של גבנות מקצועית המתמקד בהכנת מגוון של גבינות בוטיק. בואו ללמוד להכין את הגבינות שלכם בעצמכם.
השתלמות AI בקונדטוריה

תאריך: 25.12.25 במשך 3 מפגשים של ימי חמישי ברצף
המקום בו קונדטוריה פוגשת בינה מלכותית
השתלמות מעשית בה תלמדו איך להשתמש בכלי AI בעולם הקונדיטוריה כדי לפתח מתכונים , לשדרג מנות , ליצור תוכן שיווקי לרשתות החברתיות ועוד המון ידע עדכני ועכשווי בעולם ה AI
קורס קונדיטוריה לנוער

תאריך: 06/03/26 ההרשמה בעיצומה
קורס קונדטוריה מקצועי לבני נוער 14-18 קורס קונדטוריה מקצועי ומעשי שילמד אתכם איך לעשות קינוחים שעושים וואו
טארטלטים למתקדמים

תאריך: 11+12/03/25סגור לרישום
תאריך: 05+06/05/25סגור לרישום
תאריך: 11+12/06/25סגור לרישום
טארטים למתקדמים – מפגש יחודי ומעשי עם השף קונדיטור דניאל לביא לבעלי נסיון בלבד
אמנות עוגות הראווה עם – Frank Haasnoot

אנו שמחים לארח את פרנט האסנוט , שף קונדיטור ושוקולטייר הולדני מהבולטים בעולם , הידוע ביצירתיות , ובחדשנות חסרת הגבולות שלו בתחום הקונדטוריה .
עבודותיו מאופיינות בעיצובים מורכבים , שילובי טעמים נועזים ואסתטיקה מודרנית שמאתגרת את גבולות הקונדטוריה המסורתית . אנחנו מזמינים אתכם להצטרף למאסטר קלאס בינלאומי שכולו איכות – מהרעיון , המרקם ועד למראה ולטעם
11-13/02/25
מחזור בוקר / ערב
אפיה ללא גלוטן

תאריך: 02+09/04/24 – הרישום סגור
אסטלה כיתת אומן שמחים לארח את אורנית רביב-קודנצ’יק, קונדיטורית מומחית בתחום האפייה ללא גלוטן. ההשתלמות המעשית מעניקה ידע וכלים פרקטיים לאפייה באיכות גבוהה, עם טכניקות לשמירה על מרקם וטעם מדוייקים – ועדין משאירה בהצלחה את הגלוטן מחוץ לתמונה.
סדנה לבנית תבניות סיליקון לקונדיטורים

תאריך: 27/10+03/11/24 ההרשמה בעיצומה
בית הספר אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה שמח לארח את צוריאל ברקוביץ' אמן הסילקונים להשתלמות חד פעמית בנושא הכנת סילקונים מיוחדים לקונדיטורים
השתלמות מעשית שבה תלמדו לייצר תבניות סילקון מיוחדת לצרכים שלכם ולדרישות של הלקוחות שלכם .
עוגות בוטיק פרווה

תאריך: 20+27/06/24
בית הספר אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה שמח לארח את השף קונדיטור רוני פרדי מרדכי. להשתלמות של עוגות ראווה על טהרת הפרווה. בואו ללמוד איך להפוך כל עוגת ראווה לעוגת ראווה פרווה
מתוקים מהמטבח הערבי עם לונא זרייק

תאריך: 09/05/23 – הרישום סגור
המתוקים של המטבח הער בי הוכיחו כי הם פנינים קולינריות וכאלו שגורמות לכולנו להתאהב. אם אתם רוצים לדעת יותר, לטעום ולהכיר את הסיפור מאחורי הביס – יש לנו את האורחת המושלמת עבורכם. שף לונא זרייק, הבעלים והשפית של מסעדת "לונה ביסטרו" בנצרת, שתדגים לכם ממיטב הקינוחים ברפרטואר המסורתי, בתוספת הטאץ’ המודרני שלה.
קונדיטוריה טבעונית

תאריך: 11+18/06/23 – הרישום סגור
יש מגמות שהן פה כדי להישאר, קונדיטוריה טבעונית היא אחת מהן.דניאל וגנר, קונדיטורית מנוסה ומומחית לתחום תכיר לכם את עולם הפטיסרי הטבעוני: מחומרי גלם, ועד טכניקות ודרכי עבודה. זהו מאסטר קלאס מע שי בו תכינו מגוון קינוחים שכוללים בתוכם עשרות אלמנטים. המפגש יכלול גם רקע תאורטי על חומרי גלם יעודיים למטבח הטבעוני. ממליצים בחום!