קורס שוקולטיירים ויצרני ממתקים בינלאומי
75 שעות אקדמאיות
קורס שוקולטיירים ויצרני ממתקים ((confiserie בינלאומי , המשותף לשני בתי ספר מהשורה הראשונה בעולם – אסטלה כיתת אומן ללימודי קונדיטוריה והאקדמיה לשוקולד של חברת קקאו בארי בבלגיה, יצרנית השוקולד הגדולה בעולם.
מדובר בקורס השוקולטיירים הבינלאומי היחיד בארץ, שהוא קורס שמקנה לבוגריו תעודת גמר משותפת לאסטלה ולאקדמיה לשוקולד של חברת קקאו בארי.
הלימודים בקורס הם בסטנדרט האירופאי הגבוה ביותר. הקורס מועבר על-ידי מיטב המורים של אסטלה ושל האקדמיה לשוקולד של קקאו בארי.
על צוות המורים בקורס נמנים:
שף קונדיטורית ושוקולטיירית אסטלה מ. בלפר
בוגרת בהצטיינות של בית הספר קורדון בלו בפריז. שימשה כנציגה המקצועית בישראל ושף הבית של חברת ולרונה, יצרנית השוקולד הצרפתית הידועה. השוקולטיירית הישראלית היחידה שמכהנת כשגרירה בישראל של חברת השוקולד Cacao Barry.
שף קונדיטורית ושוקולטיירית ורדית חיים – טלמור
בוגרת לימודי קונדיטוריה ב"אסטלה". התמחתה בפטיסרי היוקרתית "כריסטיאן פטיסרי" בשטרסבורג. עבדה כשוקולטיירית בבוטיק השוקולד "גבריאלס – מאדם שוקולה", כקונדיטורית בפטיסרי מזרין. ניהלה את הקונדיטוריה של מסעדת "אורנה ואלה".
התלמידים בקורס רוכשים ידע תיאורטי ומעשי רחב. הם מכירים לעומק את התכונות הייחודיות של חומרי הגלם הבסיסיים וחומרי הגלם הנלווים. מבינים לעומק את טכנולוגיית ייצור השוקולד והממתקים, ורוכשים מיומנות טכנית גבוהה ביותר. כל אלה מאפשרים להם, לאחר פרקטיקה, להפוך לשוקולטיירים ויצרני ממתקים איכותיים, אשר עובדים, יוצרים ואף מנהלים בוטיקים יוקרתיים לשוקולד, פותחים בתי שוקולד משלהם, ונחשבים לשם דבר בתחום השוקולד בארץ ובעולם.
קורס שוקולטיירים כל המידע
למי מיועד הקורס: קורס מקצועי שמיועד לאוהבי שוקולד אמיתיים שרוצים ללמוד להכין שוקולד וממתקים באיכות הגבוהה ביותר
הקורסים הקרובים:
08+09/03/22- ימים ג'+ד'- הקורס מלא
20+21/07/22- ימים ד'+ה'- ההרשמה בעיצומה !
לימוד בכיתות קטנות (8-12 תלמידים)
- 75 שעות אקדמאיות
- 11 מפגשים
- תעודת גמר מקצועית
- עזרה במציאת עבודה
- ייעוץ עסקי בהקמת עסק עצמאי