אסטלה מארחת את יפעת גרונוביץ

השתלמות מעשית ייחודית באפייה ללא גלוטן

בואו לגלות את סודות האפייה ללא גלוטן – מבצקים פריכים ועד לחם כפרי,

בהשתלמות שמעניקה כלים מעשיים לאפייה איכותית ללא גלוטן .

בהשתלמות נשתמש בקמחי בסיס כגון קמח טף , קמח אורז, קמח טפיוקה ונוספים.

ונלמד להשתמש בתערובות קמחים לצרכי אפייה מבלי להתפשר על איכות וטעם.

ההשתלמות תתמקד בלימוד הכנת המוצרים הבאים :

בצקים פריכים – בצק לשימוש כללי ועוגיות

מאפים– פיתות ופיצות

עוגות בחושות – קוקוס שוקולד תפוס ובראוניז

לחמים – לחם כפרי ובאגט

מחיר ההשתלמות

1300 שח

לבוגר 10% הנחה

אסיסטנט 20% הנחה

תאריכים :

07/06+14/06/21 ימי ב' ערב


לרישום ניתן לפנות לאור
טל: 03-5329381
or@estella.co.il

פרטים
סוג ההשתלמות – מעשית
ידע מוקדם – לא נדרש

מחיר
1,300 ₪ לאורח
1170 ₪ לבוגרי אסטלה
1040 ₪ לאסיסטנטים

מתי
ההשתלמות תערך במשך יומיים

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה, "אסטלה" הוא הטוב ביותר.  כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה". בקורס קונדיטוריה.  מיקי שמו.

בית ספר לקונדיטוריה טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את קורסי הקונדיטוריה הטובים והמתקדמים ביותר בישראל. שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
אורן בקר.

"מעולם לא נתקלתי בבית ספר לקונדיטוריה עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית מרשימים ביותר! אם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"  Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"
גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים. פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה,
מגזין פורבס 2016

דילוג לתוכן