אסטלה מארחת את שף קונדיטור יפעת גרנוביץ

השתלמות מעשית ייחודית באפייה ללא גלוטן

בית הספר אסטלה – כיתת אומן לקונדטוריה

גאה לארח את שף קונדיטור יפעת גרונוביץ , להשתלמות מעשית ייחודית באפייה ללא גלוטן

ללא גלוטן זה כבר הרבה יותר מטרנד . זה צורך וידע שכדאי לשלוט בו .

בואו לגלות את סודות והטכניקות באפייה ללא גלוטן .

מבצקים פריכים ועד ללחם כפרי .

התכנים : בהשתלמות נשתמש בקמחי בסיס כגון קמח טף , קמח אורז, קמח טפיוקה ונוספים . ונלמד להשתמש בתערובות קמחים לצרכי אפייה איכותית ומצליחה ולהשאיר את הגלוטן מחוץ לתמונה .

התוצרים : בצקים פריכים / בצק לשימוש כללי/ עוגיות / פיתות / פיצה / עוגות בחושות / לחם כפרי / באגט

תאריך ההשתלמות : 26+27/04

עלות : 1600 ש"ח

לבוגר 10% הנחה

אסיסטנט 20% הנחה


לרישום ניתן לפנות לאור
טל: 03-5329381
or@estella.co.il

פרטים
סוג ההשתלמות – מעשית
ידע מוקדם – לא נדרש

מחיר
1600₪ לאורח
לבוגרי אסטלה 10% הנחה

לאסיסטנטים 20% הנחה

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה, "אסטלה" הוא הטוב ביותר.  כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה". בקורס קונדיטוריה.  מיקי שמו.

בית ספר לקונדיטוריה טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את קורסי הקונדיטוריה הטובים והמתקדמים ביותר בישראל. שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
אורן בקר.

"מעולם לא נתקלתי בבית ספר לקונדיטוריה עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית מרשימים ביותר! אם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"  Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"
גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים. פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה,
מגזין פורבס 2016

דילוג לתוכן