דליקטסן עם אסטלה

השתלמות מעשית בהנחיית אסטלה

13+14/10/20 מקומות אחרונים

אסטלה תשמח לשדרג לכם את חווית הטעם והבריאות במזווה הביתי ולהזמין אתכם להשתלמות דליקטסן עם אסטלה

בואו להכיר, להתסות ולהעשיר את מגוון החומרים והטכניקות לשימור וליצרת המעדנייה האישית לפי העדפת הטעם והבריאות שלכם.

ההשתלמות מועברת ע"י אסטלה, שתלמד אך משמרים עם חמרים טבעיים.

ידע מוקדם – לא נדרש

סוג ההשתלמות – מעשית

ההשתלמות תתמקד בלימוד הכנת :

ירקות מוחמצים / הדרים מסוכרים / מחיות שורשים / לדר תפוחים / דגים בתחמיץ / כרוב מיני – ממולא / חבושים / כבישת לימונים

13+14/10/20

בוקר: 09:00-15:00


לרישום ניתן לפנות לאור
טל: 03-5329381
or@estella.co.il

פרטים
סוג ההשתלמות – מעשית
ידע מוקדם – לא נדרש

מחיר
1,300 ₪ לאורח
1170 ₪ לבוגרי אסטלה
1040 ₪ לאסיסטנטים

מתי
ההשתלמות תערך במשך יומיים

13+14/10/20 ההרשמה בעיצומה

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה, "אסטלה" הוא הטוב ביותר.  כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה". בקורס קונדיטוריה.  מיקי שמו.

בית ספר לקונדיטוריה טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את קורסי הקונדיטוריה הטובים והמתקדמים ביותר בישראל. שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
אורן בקר.

"מעולם לא נתקלתי בבית ספר לקונדיטוריה עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית מרשימים ביותר! אם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"  Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"
גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים. פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה,
מגזין פורבס 2016

דילוג לתוכן